Hidratarea pielii cu acid hialuronic

by - 27 septembrie


Sănătatea, fermitatea și luminozitatea tenului sunt în strânsă legătură cu hidratarea tegumentului. O piele bine hidratată este suplă și catifelată. O hidratare bună înseamnă un ten luminos. Acidul hialuronic se găsește în mod natural în organismul uman, dar odată cu înaintarea în vârstă începe să dispară sau să își estompeze efectele din cauza faptului că își pierde din propietăți.

Un singur gram de acid hialuronic poate să susțină aproximativ șase litri de apă. Practic, acidul hialuronic menține țesuturile hidratate. Cu alte cuvinte, aplicarea zilnică este esențială pentru a obține toate beneficiile acestui salvator, iar un ser cu acid hialuronic poate face minuni:
  • hidratează pielea
  • crește rezistența și elasticitatea pielii
  • cicatrizează leziunile
  • lubrifiază cartilajele și articulațiile
  • are o absorbție mai bună și rezultate vizibile mult mai repede
Vichy Mineral 89 nu este doar un ser, ci un booster, prin urmare a fost conceput special pentru a amplifica efectul lui de bază, și anume hidratarea. Pe lângă asta, întărește bariera naturală de protecție a pielii, pentru a fi mai rezistentă împotriva agresiunilor externe, cum ar fi poluarea, stresul și oboseala. Ce m-a atras cel mai mult a fost faptul că nu conține nimic toxic, parfum, alcool sau parabeni, fiind incolor și inodor. Pielea mea este una cu probleme, am avut și voi avea mereu predispoziție spre acnee, iar acest lucru înseamnă că sunt extrem de atentă atunci când vine vorba de a adăuga noi lucruri în rutina mea. Produsul trebuie să mă intrige cu adevărat. Ce m-a determinat să achiziționez acest ser de la Vichy? În primul rând, procentul de apă termală din formulă, și anume 89% din compoziția lui, ceea ce îl face o combinație de vis, plăcută pentru pielea mea. În  al doilea rând, îmi place că se aplică ușor, nu încarcă tenul și este o bază perfectă pentru machiaj. Îl folosesc dimineața și seara.
Tu l-ai încercat?
Kisses,
Valentina


You May Also Like

0 comentarii