REVIEW: Philips Satinelle Essential

by - 24 august


În prezent, există o multitudine de metode de epilare, dar cum să o alegi pe cea mai potrivită, în funcție de nevoile tale? Epilare cu ceară sau cremă? Lumină intensă pulsată sau epilator electric? Când vine vorba de epilare, opțiunile abundă, iar îndepărtarea părului este una dintre principalele preocupări estetice. Din fericire, industria de înfrumusețare vine în ajutorul nostru cu tehnologii din ce în ce mai avansate, care reduc durerea, dar și efortul depus de fiecare pentru a ajunge la rezultatul dorit și elimină complet vizita la salonul de înfrumusețare.

În jurul anilor 1980 a ieșit la vânzare primul epilator electric, o alternativă ideală pentru cele care doresc metode de îndepărtare a părului de la rădăcină. De-a lungul anilor s-au creat modele mai bune, până la epilatoarele cu disc rotativ pe care le folosim astăzi. Auzisem atât de multe despre epilatoare, dar am fost mereu reticentă să le folosesc. Recunosc, îmi era teamă că ar fi prea dureros. Știu că fiecare are un prag de durere diferit, dar a fost foarte tolerabil pentru mine. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la efectele secundare, deoarece nu există. Philips Satinelle Essential îți lasă pielea netedă și curată timp de mai multe săptămâni. Este ideal pentru că nu rupe firul, nu doare (așa tare) și răspunde nevoilor tale. Fie că îl folosești regulat sau doar în vacanțe, epilarea este ușoară cu mânerul ergonomic și capul lavabil pentru igienă.

Philips Satinelle Essential are pensete speciale pentru a prinde chiar și cel mai scurt păr, astfel încât nu este necesar să aștepți să crească pentru a-l elimina. Este un sistem ieftin, un mod igienic și practic de a îndepărta părul și, mai ales, lasă pielea mai fină între epilări. Astfel, întreaga rutină de epilare devine mult mai simplă și eficientă.
Kisses,
Valentina

You May Also Like

0 comentarii