So scandal

by - 26 iulie

A trecut ceva timp de la ultima postare despre parfumuri. Cât de scandalos? Nu știu de ce, pentru că în continuare sunt obsedată de ele. Așa că, astăzi vreau să vă povestesc despre ultima mea descoperire: So Scandal Jean Paul Gaultier.

Cu siguranță, este un parfum despre și pentru femei puternnice. Femei care știu ce vor și nu se tem să lupte pentru ceea ce vor. Cărora nu le este teamă de "scandal" și pentru care părerea celorlalți, pur și simplu, nu contează. Îmi aduce aminte de L'Interdit, de un milshake de zmeură, dar care impresionează audiența printr-o notă senzuală.ÎAtât de... Jean Paul Gautier. Dulce, dar nu copleșitor de dulce. Mirosul de piersică nu este artificial, ci copt, intens și suculent, fiind astfel un parfum ce se deschide și se închide ciclic. Un miros care te duce cu gândul la un lan întins de maci.

În cazul în care te întrebai care sunt cele mai potrivite parfumuri de vară pentru femei, atunci trebuie să-ți spun că vara cere un parfum mai ușor și proaspăt. Te așteaptă petreceri în aer liber, băuturi reci și escapade în care să te simți sexy, iar pentru toate acestea ai nevoie de o semnătură olfactivă specială. Parfumurile de vară conțin esențe proaspete și aerisite, un amestec îmbietor de note florale și fructate. Încă de la prima pulverizare, parfumul trebuie să ți ducă gândurile către plaje însorite, rochii vaporoase și vânt în păr.
Care este parfumul tău preferat pentru vară?
Kisses,
Valentina

You May Also Like

0 comentarii