Cum să ai grijă de părul tău

by - 23 iunie

V-am tot povestit despre îngrijirea tenului, dar astăzi vreau să vă spun câteva lucruri despre păr.  Cu cât părul este mai lung, cu atât este mai dificil să-l păstrăm sănătos. În primul rând, vă recomand să evitați produsele ce conțin SLS. Ce înseamnă SLS? SLS este un agent de curățare puternic și care poate provoca alergii puternice la nivelul scalpului. Acest ingredient este responsabilul spumei bogate pe care, deseori, o întâlnim la șampoane. Altfel spus, cu cât face mai puțină spumă, cu atât un șampon este mai bun și mai natural.

Pe lângă alegerea unui șampon potrivit și a unui balsam hidratant, este important să folosești un produs de protecție termică pentru păr. Fie că este sub formă de spumă, de balsam leave-in sau sub formă de spray, obligatoriu trebuie să folosim un astfel de produs înainte de a apela la dispozitive precum placa, onduratorul sau peria electrică. Problema este că un astfel de produs încarcă părul. De aceea, trebuie să ții cont de tipul firului de păr pe care îl ai. Pentru păr fin și rar, folosește un spray de protecție termică, iar pentru păr des, folosește ulei, o cremă sau o loțiune. Alege produse de calitate, care nu îți vor deteriora părul.
De câteva luni am descoperit sprayul Eimi Therma Image de la Wella Professionals și sunt extrem de mulțumită de el, pentru că nu-mi înarcă părul și-l protejează de factorii nocivi. Aplică uniform produsul pe toată secțiunea de păr și nu te zgârci. Dacă nu pui suficient produs, nu va fi protejat corespunzător. Un păr deshidratat este fragil și casant, se va rupe repede și nu va mai fi strălucitor, fiind lipsit de vitalitate. Produsele Wella Professionals repară și întăresc fibra capilară, creând un aspect de păr perfect hidratat. Având grijă de părul tău, ai grijă de tine!
Tu folosești produse de protecție termică?
Kisses,
Valentina

You May Also Like

0 comentarii