Scrub natural pentru corp

by - 27 aprilie

organic shop scrubs
Cafea, zahăr, sare sau miere; nu, nu sunt ingredientele unei rețete, ci patru agenți de exfoliere despre care, cu siguranță, ai auzit că sunt benefici pielii. Corpul este templul tău. De aceea, trebuie să ai grijă de el așa cum ai grijă de inima și mintea ta. Însă, nu poți obține imaginea dorită doar sperând la asta. Trebuie să treci la fapte. Eu obișnuiesc să folosesc câteva rețete clasice de body scrub cu ingrediente simple, dar eficiente.

Recent, am devenit fană a produselor organice de la Organic Shop, o companie ce și-a început activitatea în Rusia fiind ulterior achiziționată de câtre o altă societate din Estonia. Lista bună de ingrediente și prețul accesibil m-au convins să încerc și exfoliantele de corp. Provence Lemongrass, Honey Cinnamon sau Brazilian Coffee sunt câteva dintre aromele propuse de Organic Shop Scrub. Iar mirosul, mirosul este incredibil. Este pentru prima dată când mă gândesc că mi-aș fi dorit ca blogul să aibă un buton cu opțiunea: "Mirosiți".

Revin cu picioarele pe pământ pentru a continua prezentarea impresiilor. Produsele nu conțin parabeni, granulele de sare îndepărtează celulele moarte și regenerează pielea, lăsând-o moale și catifelată. Este îndeajuns de puternic pentru a exfolia, dar totuși suficient de moale pentru a nu provoca iritații sau zgârieturi. Poți controla intensitatea cu care exfoliezi executând mișcări circulare de masaj. Mai mult, cristalele de zahăr nu se topesc repede, ceea ce permite o exfoliere eficientă. Chiar dacă exfoliantul conține uleiuri, nu lasă senzația de piele încărcată.
body scrub

Exfolierea elimină celulele moarte care se acumulează pe suprafața pielii, impiedicând-o să respire. Acest lucru deschide calea spre hidratare și permite produselor să pătrundă mai adânc în piele. Pe lângă asta, stimulează circulația și încurajează producția de colagen. De aceea, vă recomand să încercați acest lucru, cel puțin, de două ori pe săptămână. Nu veți regreta! 

Kisses,
 Valentinaexfoliant corp

exfoliant corp cafea


You May Also Like

0 comentarii