Curățarea tenului cu Vichy

by - 22 martie

Curățarea tenului este unul dintre cei mai importanți pași atunci când vorbim despre îngrijirea tenului. Adevărul este că, dacă nu pornești cu o bază curată, degeaba folosești produse bune. Prin curățarea tenului  sunt îndepărtate celulele epiteliale moarte de pe suprafața pielii și odată cu acestea și praful și impuritățile care conduc la dilatarea porilor. Curățarea feței de două ori pe zi poate îndepărta prezența acestor factori la suprafața pielii. 

Există o varietate de produse pentru curățarea tenului, dar preferatul meu rămâne gelul Vichy Normaderm Phytosolution. Important e să îți cunoști tenul și să știi de ce are nevoie cu adevărat pentru că se poate întâmpla ca un produs cu o formulă extrem de bună să nu ți se potrivească. Un studiu realizat recent de Laboratoarele Vichy, stabilește o legătură de cauzalitate între imperfecțiunile tenului și factorii de stres la care suntem supuși. Consumul excesiv de alcool, fumatul și somnul de proastă calitate îsi lasă, făra doar și poate, amprenta asupra tenului nostru.
Am observat că există destul de multe confuzii între termenii demachiere și curățare. Demachiantul, așa cum îi spune și numele, are rolul de îndepărta machiajul, în timp ce pentru a-ți curăța tenul ai nevoie de apă și cel puțin un produs special conceput pentru acest lucru. Gama Normaderm de la Vichy este dedicată tenului cu probleme și se recunoaște ușor după ambalajul de culoare verde. Utilizarea sa regulată are ca rezultat un ten semnificativ mai curat și mai sănătos, fără coșuri și pori astupați.

Din păcate, multe persoane folosesc un produs de curățare nepotrivit tenului lor. Fie că l-au ales fără să țină cont de ingrediente, fie că tenul lor nu a fost diagnosticat corect, fie că au fost îndrumați greșit, acest lucru este foarte frecvent. Dacă nu ești sigură că produsul ales pentru curățarea tenului ți se potrivește, nu te panica. Testează! Doar așa vei putea găsi formula câștigătoare!
Kisses,
Valentina 
produse pentru curatarea tenuluiproduse vichy

You May Also Like

0 comentarii