Cadouri pentru îndrăgostiți

by - 12 februarie

Hai, spune-mi, te-ai pregătit de Valentine's day? Știu că îți dorești să-ți surprinzi persoana iubită cu o idee nouă, cu ceva special, dar adevărul este că a devenit din în ce mai greu să faci asta. Frumos, nici prea ieftin, dar nici prea scump și, probabil, nici prea siropos, nu-i așa? Anul acesta spune "pas" unor idei de cadouri pentru îndrăgostiți plictisitoare și previzibile, cum ar fi cutiile cu bomboane, ciocolata sau pernele în formă de inimă. În schimb, ia-ți inima în dinți pentru ceva cu totul neașteptat.

Daca nu știi ce cadouri de Valentine's day pentru ea să alegi, trebuie să ții cont că femeile sunt, de obicei, mai atente și mai greu de mulțumit. Asta nu înseamnă că trebuie să cauți ceva nemaivăzut și nemaipomenit, ci să ții cont de preferințele ei. Gândește-te care sunt trăsăturile caracteristice ale ei sau ce anume îi aduce bucurie. Poate are nevoie de o cremă nouă sau poate ți-a povestit că nu e mulțumită de cum îi arată părul și îi trebuie un șampon nou. Nu e așa greu, crede-mă. Trebuie doar să fii atent.
În ceea ce privește un bărbat, atunci când vine vorba despre cadouri de Valentine's day pentru el, mi se pare că lucrurile se complică. Pentru că, mă întreb, ce ai putea să îi cumperi unui om care are deja totul? Cum bărbații nu prea se dau în vânt după gesturi romantice și siropoase, orientează-te către un cadou practic sau inspirat din hobby-urile lui. Așa cum am mai spus, evită stereotipurile. Cu un strop de creativitate, chiar si un obiect aparent banal poate deveni un cadou de mare preț.

Cel mai important, fiți alături unul de celălalt. Și nu doar de Ziua Îndrăgostiților. Bucurați-vă de cel de lânga voi în fiecare zi, în fiecare moment!
Happy Valentine's day!
Kisses,
Valentina
Flowers by Bonsai Flower Shop

You May Also Like

0 comentarii