Îngrijire personală

by - 26 ianuarie


Hello, 2021! New year... new me, right? A mai trecut un an, dar prezentul pare tot mai greu de trăit, iar viitorul din ce în ce mai incert. Cu toate acestea, sunt convinsă că v-ați gândit deja cum o să abordați noul an. Visăm la un început diferit, dar adevărul este că peste 80% din rezoluțiile stabilite acum eșuează în primele luni. Viața este imprevizibilă. E greu să controlezi tot ce ți se va întâmpla și poate că nici nu ar trebui să încerci. Bineînțeles, asta nu înseamnă să renunți și să nu faci nimic pentru a evolua. Rutina, monotonia, confortul, toate duc la plafonare. Lucrează la tine și încearcă să înveți în fiecare zi ceva nou. Îmi cer scuze dacă îți sparg bula, dar nu le știi pe toate. E imposibil. Întotdeauna poți fi mai bun, mai inteligent, mai cultivat și chiar să arăți mai bine. Totul depinde de tine și de felul în care te îngrijești. Investește în tine și vei vedea rezultatele!

Și dacă tot vorbim de îngrijire personală, cred cu tărie că "less is more", iar minimalismul ar trebui să fie noul trend. Ce-i drept, e greu să te gândești că se va întâmpla asta într-o lume în care "to flex" a devenit ceva firesc. Lăsând asta la o parte, a avea grijă de tine este un mod de viață. De la exercițiile fizice, până la curățarea tenului, fiecare aspect contează și te face să te simți mai bine, ceea ce duce, evident, la dezvoltare personală. 

Spune-mi, sincer, cât de mult timp pierzi pe Social Media? Cele mai multe dintre noi nu ne abatem nici măcar douăzeci de minute de la rutina noastră pentru a ne ocupa mai mult de noi. Ceea ce nu ne dăm seama este că pielea noastră trebuie îngrijită în mod regulat. Folosind produse bune sau chiar o perie pentru curățare facială vei permite pielii să respire, lucru care ajută la regenerarea celulelor și la eliminiarea impurităților. Alege întodeauna produsele potrivite pentru tenul tău. Îți recomand un demachiant gel cu pH neutru, special creat pentru a-ți curăța epiderma cu delicatețe. Nu uita că demachierea este absolut obligatorie, atât dimineața, cât și seara, indiferent dacă te-ai machiat în ziua respectivă sau nu. 
Pe lângă asta, este important să folosești un exfoliant față potrivit, o dată pe săptămână. Acesta are rolul de a curăța în profunzime dermul. În urma acestui proces de curățare, aspectul general al tenului se îmbunătățește. Acesta va arăta mai proaspăt, iar culoarea feței se uniformizează. Exfolierea este esențială pentru reducerea aspectului acneic, liniilor fine și a porilor măriți. Nu uita de hidratrare, după fiecare ședință de exfoliere.
Tu ce produse îmi recomanzi pentru curățarea tenului?
Kisses,
Valentina

You May Also Like

0 comentarii