Cadouri de Craciun

by - 10 decembrie

cadouri de craciun 2020

Vouă vă vine să credeți cât de repede trece uneori timpul? Că mai e atât de puțin până la Crăciun? Da, anul acesta a fost unul cel puțin ciudat. Un an pe care toți îl condamnăm și de care abia așteptăm să scăpăm. Dar poate că 2020 nu este chiar anul în care să primim tot ce ne dorim, ci cel în care să învățăm să apreciem mai mult viața și prezentul. Să trăim mai mult pentru noi și mai puțin pentru societate. Hai, spune-mi când ai făcut ultima dată ceva pentru prima dată? 

Și, dacă tot vorbim de sinceritate, spune-mi, tu mai crezi în Moș Crăciun? Dar nu vorbesc despre acel bătrânel care face rost de cadouri pentru toată lumea, nici despre nevoia nebună de consum din această perioadă, vorbesc despre magia care stă în puterile tale. Vorbesc despre Moșul dincolo de comercialul care ne tot invadează mințile și casele. Moș Crăciun care nu va muri niciodată, oricât de complicată e lumea în care trăim. Oricât de greu ne-ar fi, întodeauna vom avea nevoie de speranță. Iar Moș Crăciun nu este unul singpur. Sunt și eu! Ești și tu!

Desigur că este frumos să oferi cadouri. Dar nu face o obligație din asta. Alege cu plăcere. Cu implicare.  Nu știi ce cadouri de Crăciun pentru ea să cumperi? Cum nu? Doar tu o cunoști cel mai bine. Fii doar puțin atent la ceea ce îți spune. Poți opta pentru un parfum. Sau orice altceva îți trece prin cap. Dar nu alege la întâmplare. Surprinde-o! Vino cu ceva nou! Nu fi previzibil.

Nu știi ce cadouri de Crăciun pentru el să alegi? Ce ai putea să îi oferi unui om căruia, de fapt, nu îi lipsește nimic? Fie că vorbim despre tatăl tău, soțul, un coleg sau un amic, lucrurile pot deveni complicate. Dar prea mult ne stresăm din orice, când simplitatea rămâne, de cele mai multe ori, cea mai bună soluție. Dincolo de partea materială din spatele unui dar, atunci când faci un cadou, oferi timpul tău. Timpul tău de căuta, de a plănui, de a te gândi. Iar asta e cel mai important.

Dacă totuși, nu te-am convins să fii mai relaxată si să-ti urmezi intuiția, îți las mai jos câteva idei. Poate te ajută! Le găsești pe toate la Notino.ro. Dar nu uita, cadoul nu este o obligație. Niciodată!
Craciun Fericit!

1. Set cadou Amouage Epic

2. Set bărbierit

3. Set cosmetice pentru bărbați
4. Set Dolce & Gabbana The One for men
You May Also Like

0 comentarii