The one and only: fondul de ten

by - 17 septembrie

fond de ten estee lauder double wear stay in place
Machiajul are marele atu de a ne face mai fericite, de a ne transforma look-ul complet, ajutându-ne să ne camuflăm defectele și să ne punem în evidență calitățile. Un machiaj trebuie caracterizat prin naturalețe, rezistență și accent pus pe ascunderea imperfecțiunilor și pe împrospătarea tenului. Fie că ești la birou, în metrou, faci sport sau ieși cu fetele în club, ai nevoie de un produs de machiaj care să-ți devină cel mai bun prieten. Acestea sunt ocaziile zilelor obișnuite, din care ne inspirăm, chiar dacă uneori nici nu ne dăm seama.


Noua campanie Notino m-a provocat să mă gândesc la un produs pentru machiaj care a devenit esențial în rutina mea zilnică. Este acel produs fără de care machiajul meu nu ar arăta niciodată la fel. Ladies, vă prezint my one and only: fondul de ten Estée Lauder Double Wear Stay-in Place, pe care, ATENTIE, în cele ce urmează, îl voi lăuda peste măsură, pentru că nu am cum altfel să-mi manifest mulțumirea în ceea ce-l privește. Fondul acesta de ten are acoperire medie spre mare, într-adevăr, dar nu-mi afectează pielea cu absolut nimic. Tocmai pentru că are o acoperire foarte bună, pot folosi o cantitate mică de produs, astfel că nu-mi încarcă tenul și nu arată ca o mască.
fond de ten estee lauder
fond de ten notino
Este rezistent la căldură, umiditate, chiar și efort intens. Nu  mai zic că este fondul de ten ideal atunci când este necesar să participi la evenimente de lungă durată sau la ceremonii, deoarece aspectul se va menține mult timp de la aplicare și nu vei fi nevoită să retușezi frecvent machiajul. Estee Lauder precizează că are o formulă ce poate fi aplicată indiferent de tipul tenului tău. Tenul  meu este gras și se potrivește de minune. Este cremos și ușor de aplicat. Are SPF 10 inclus și vine în foarte multe și diverse nuanțe. Pentru un efect complet, am început să folosesc și anticearcănul Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place.
fond de ten rezistent
Da, știu, o să-mi spui că prețul este cam piperat pentru un fon de ten. În primul rând, eu îl achiziționez de la Notino unde prețul este considerabil mai mic decât ce găsești în magazine. În al doilea rând, așa cum ți-am spus folosesc o cantitate mică de produs, astfel că-mi ajunge câteva luni bune. Iar în al treilea rând, cred că este important să investim în produse bune pentru machiaj dacă vrem ca tenul nostru să arate bine. Așa că mai bine renunță luna aceasta la rochia acea cu buline pe care oricum o vei purta o singură dată și achiziționează un produs care îti va folosi în orice situație, indiferent că mergi la facultate, la birou sau la un eveniment special.

Revenind la campania Notino, vreau să te întreb ce te inspiră atunci când vine vorba de produse de machiaj? Ce produs folosești zi de zi, indiferent de ocazie? Și unde sau la cine l-ai văzut pentru prima data?
Kisses,
Valentina

You May Also Like

0 comentarii