Matrix: produse pentru îngrijirea părului

by - 26 august

produse matrix total results so long damage

După mai bine de 17 ani în care nu mi-am mai văzut aproape deloc culoarea naturală a părului, am ajuns la concluzia că îmi place. Așa că am decis să-l las să crească. Adevărul este că o dată cu vârsta și cu experiențele din ultimul timp, am înțeles că un păr frumos e cel sănatos. Dar până să ajung la lungimea dorită, trebuie să-i acord în continuare o atenție sporită.

Matrix Cosmetics este unul dintre cele mai apreciate branduri profesionale americane care se remarcă prin produse de îngrijire revoluționare, la prețuri accesibile. Am renunțat la produsele cu pigment pentru păr blond și am reușit să-l mențin pe linia de plutire și să-mi păstrez culoarea cu produsele Matrix Total Results So Long Damage. Sunt ideale pentru părul deteriorat și despicat.
sampon matrix
Șamponul regenerator cu ceramide mi-a curățat delicat părul, fără să-l agreseze. Contribuind la o creștere sănătoasă, a fost fix ce am avut nevoie în lunile de vară. Părul meu fiind foarte uscat din cauza proceselor chimice prin care a trecut are nevoie de balsam sau mască. Pentru descurcare, dar și pentru hidratare. Prefer în general măștile, așa că am ales masca cu ceramide Matrix Total Results So Long Damage. Măștile profesionale pentru păr sunt de nelipsit din rutina de îngrijire a părului deteriorat și cu probleme. Fie că sunt aplicate înainte sau după spălare, o dată sau de mai multe ori pe săptămână, acestea sunt realizate cu scopul de a hidrata mult mai intens.
masca par deteriorat notino
Și tot la Matrix am dat peste un produs care mi-a atras atenția și pe care nu-l știam. Tratamentul fără clătire Matrix Total Results So Long Damage, din aceeași gamă, care protejează de căldură. Din păcate, peria rotativă este cea mai bună prietenă a mea de un an încoace și sunt în căutare de produse care să minimalizeze efectele căldurii. Așa că mi-l pun pe wishlist la notino.ro.
Kisses,
Valentina
sampon par deteriorat
masca par deteriorat matrix

You May Also Like

0 comentarii