Ingrijirea tenului acneic

by - 10 iulie

produse ten acneic
În primul și primul rând, trebuie să încep această postare prin a vă da o veste  bună. În perioada 13.07-19.07.2020 cei de la Notino.ro au o super campanie de reduceri Black Friday. Poți beneficia de 20% discount la brandurile selectate din următoarele categorii: parfumuri, îngrijirea tenului și a corpului, make-up, îngrijirea părului și produse cosmetice electrice.

Pentru a beneficia de reducere trebuie să folosești codul notino în coșul de cumpărături. Oferta nu se aplică produselor aflate la reducere sau lichidare de stoc.

Revenind la tema de astăzi, vreau să vorbesc puțin despre cum trebuie îngrijit tenul gras și despre un brand pe care l-am descoperit de curând: Saffee Acne Skin.

De acord: tenul gras este o pacoste și ne dă bătăi multe de cap. De-a lungul timpului, am încercat o mulțime de produse. Cele mai multe dintre ele au fost concepute pentru tenul gras și uleios, iar unele au acționat mai bine, altele nu. Pielea care secretă sebum în exces, făcând fața să pară uleioasă în doar câteva ore de la curățare, poarte numele de ten gras. Acest tip de ten este predispus la acnee și la apariția punctelor negre, iar rezistența machiajului în contact cu acesta este mult mai redusă decât în cazul altor tipuri de ten.. Am căutat mereu produse ale căror efecte au fost benefice asupra tenului meu și m-am gândit să vi le recomand.
produse notino
Dacă și tu ai tenul gras, nu îți rămâne decât să îl ingrijești corect cu produse destinate tenului gras, pentru a ține secreția de sebum sub control. Cu toate că tendința este să ne dorim un ten uscat, complet lipsit de acel luciu inestetic, de fapt, avem nevoie de uleiurile naturale pe care pielea le produce pentru că ne apară și ne mențin pielea elastică. Și cum ar fi păcat să trecem dintr-o extremă în altă, adevărata provocare este să găsim echilibrul perfect pentru ten.
produse ten gras
Este esențial să menținem tenul curat și să nu permitem excesului de sebum să înfunde porii. Dimineața și seara tenul trebui curățăt eficient și blând, cu produse care nu conțin alcool, dar totuși elimină impuritățile. Folosește tonerul Saffee Acne Skin dimineață și seara, după ce ai folosit în prealabil spuma de curățare special formulată pentru tenul acneic. Nu uita de gelul hidratant de zi, masca de noapte sau de gelul de îngrijire locală antiacnee.
Tu ce produse pentru ten acneic folosesti?
Kisses,
Valentina
ingrijirea tenului acneic
saffee acnee skin
produse saffee

You May Also Like

0 comentarii