SIGMA BEAUTY

by - 10 iunie

produse sigma beauty
Alegerea machiajului este un proces care ține de foarte mulți factori. Vorbim mereu despre make-up, tendințele din fiecare sezon, cel mai bun machiaj pentru fiecare ocazie și ce culori se potrivesc pentru fiecare tip de ten. Dar, la fel de important precum fondul de ten sau fardurile folosite sunt și pensulele, iar întrebuințarea lor corectă ne poate ajuta să creăm makeup-ul perfect. Machiajul are întotdeauna nevoie de o aplicare corespunzătoare. Pensula ideală trebuie să fie moale, indiferent că este din păr sintetic sau natural. Ea va aplica produsul impecabil și va ușura enorm munca celui care o folosește. Dacă este calitativă va transforma aplicarea machiajului într-o adevărată plăcere. Pensulele de proastă calitate, în schimb, pătează, pot lăsa urme, iar blendingul va deveni un coșmar. 

Totuși, există atâtea tipuri de pensule, încât nu știi niciodată dacă ai făcut alegerea corectă. Sigma Beauty este un brand profesional creat în 2009, un brand care și-a propus încă de la primul set de pensule, să ne înțeleagă nevoile, să simtă ceea ce ne dorim. Misiunea celor doi fondatori a fost tot timpul aceea de a îmbunătăți rutina de înfrumusețare folosind doar materiale, ingrediente și tehnologie de cea mai înaltă calitate.

Din punctul meu de vedere cea mai bună aplicare a fondului de ten se face cu o pensulă care ajută la obținerea unui aspect natural. Știu că foarte multe femei folosesc burețelul, însă eu nu m-am împăcat niciodată cu el. Așa că, dacă optezi pentru o pensulă pentru aplicarea fondului de ten te sfătuiesc să alegi una cu mâner destul de lung. De când am început să folosesc pensula multifuncțională Kabuki Sigma Beauty F87 chiar mi s-a ușurat munca. Mi-a plăcut atât de mult forma încât am început să aplic chiar și corectorul cu ea. Este de asemenea perfectă și pentru setarea pudrei. Rezultatele cele mai bune sunt obținute prin mișcări circulare.
pensula sigma beauty
pensula fond de ten
pensula kabuki
pensula kabuki sigma beauty
Știi acele tipuri de make-up create prin estomparea a cinci culori diferite? Pensula de blending este secretul din spatele lor. În cazul care nu știi deja, blendingul presupune estomparea liniilor dure ale fardului pentru un aspect cât mai natural al machiajului. Recunosc că nu i-am dat o importanță prea mare până nu am încercat pensula pentru estompare Sigma Beauty E25. Diferența s-a văzut imediat. Se utilizează partea plată a pensulei pentru aplicarea fardului, iar capătul rotunjit pentru blending.
pensula estompare sigma beauty
Și pentru că niciun machiaj nu este complet fără un ruj, nuanțele din setul Sigma Beauty Kismatte sunt atât de naturale și frumoase. Pe lângă asta îmi place foarte mult că nu-mi usucă buzele așa cum mi se întâmplă de multe ori când aleg un ruj mat.
Voi ați încercat produsele de la Sigma Beauty?
rujuri mate sigma beauty
ruj sigma beauty
ruj notino
rujuri mate
rujuri sigma kismatte


You May Also Like

0 comentarii