Ce este un ser facial?

by - 24 iunie

ser facial collistar
Hidratează, dar nu este o cremă, poate fi uleios, dar nu este un ulei facial, e apos, dar nu este o esență florală. Serul nu înlocuiește propriu-zis crema hidratantă, deși are o cantitate ridicată de ingrediente care mențin și stimulează hidratarea optimă a pielii. Serul este un produs cosmetic destinat îngrijirii tenului ce se aplică pe piele după curățarea acesteia, dar înainte de aplicarea cremei hidratante, cu scopul de a hrăni pielea în profunzime. Deoarece serurile sunt foarte concentrate, mult nu înseamnă mai eficient. Ai grijă la cantitatea pe care o aplici pe piele și urmează instrucțiunile de folosire. O cantitate optimă poate face minuni!

Serul cu acid hialuronic trebuie introdus în rutina ta de îngrijire indiferent de vârsta pe care o ai. Pe măsură ce înaintăm în vârstă, producția de acid hialuronic scade. Astfel, după 25 de ani, nivelul de acid hialuronic intră pe o pantă descendentă. Pentru că este o formulă anti-îmbătrânire, menită să încurajeze regenerarea și repararea, acidul hialuronic oferă dublu efect de iluminare și hidratare. Prin reducerea ridurilor, acesta face ca pielea să arate mai tânără, mai netedă și mai suplă
ser acid hialuronic
Serul Collistar Pure Actives se află printre cele mai bune și cele mai concentrate de pe piață. Diminuează ridurile din interior, netezind suprafața pielii și conferind un aspect proaspăt și tânăr. Vei obține un efect de lifting instant, iar pielea va deveni mai suplă și mai catifelată. Complexul de ingrediente din compoziția serului asigură hidratare intensă, acțiune antirid și anti-imperfecțiuni pentru toate tipurile de ten. Acesta este motivul pentru care liniile fine dispar odată ce începi să folosesti cu regularitate un astfel de ser.  
ser notino
Collistar este unul dintre cele mai bune branduri de pe piață, în ceea ce privește îngrijirea tenului și nu numai. Poate nu știți, dar Collistar este primul brand care a creat o cremă de fața solidă fără apă, pudra bronzantă sub formă compactă, apa autobronzantă, primul produs tip filler. Deci, după cum se vede, inovația este cuvăntul de oridine atunci când vine vorba de acest brand. De aceea, de abia astept să încerc și serul cu colagen.
Tu ce ser facial folosești?
Kisses,
Valentina
acid hialuronic collistar
ser collistar
ser acid hialuronic collistar


You May Also Like

0 comentarii