Ce măști faciale îți aplici cel mai des?

by - 11 mai

masti faciale notino
În orice moment al anului, tenul trebuie răsfățat prin aplicarea unei măști de față. Nu, nu vorbesc despre măștile pe care va trebui să le purtăm obligatoriu începând cu 15 mai, ci despre acele produse care, aplicate corect, au numeroase beneficii. Hidratează, calmează, tonifică, relaxează, hrănesc, iar partea bună e că sunt disponibile în sortimente ieftine și eficiente, pe care le poți încerca chiar în timp ce te relaxezi în fața unui film.

V-am povestit deja că nu am cel mai facil ten din lume, de aceea nu mă entuziasmez ușor în fața promisiunilor de pe ambalaj și cred doar în rezultate concrete. Îmi plac măștile cu miere precum cea de la Mizon, măștile hidratante de la Garnier sau măștile cu ciocolată. Folosirea în mod regulat a mierii funcționează ca tratament împotriva semnelor îmbătrânirii, estompând ridurile fine.  Masca cu miere de la Mizon ajută la obținberea unui ton mai luminos al pielii și este foarte ușor de folosit.
masca miere /></a></div>
<div style= De asemenea, un nou trend este folosirea măștilor textile sau așa numitele măști servețel îmbibate în solutie. Am încercat de-a lungul timpului multe astfel de măști și, dacă mă întrebi pe mine, efectele lor se simt și se văd. Important este însă ce tip de ten ai, pentru a lua masca potrivită lui. Preferatele mele sunt Missha și Garnier.
masca servetel
masca hidratanta
Măștile cu ciocolată hidratează intens și catifelează pielea, lăsând-o fermă și radiantă. Asta ca să nu  mai vorbesc despre miros care este absolut divin. Aplică masca pe toată suprafața feței, evitând zona ochilor și a gurii, apoi las-o să se usuce. La final, clătește-te cu apă călduță și cu ajutorul unei dischete demachiante, apoi hidratează pielea cu o cremă potrivită tipului tău de ten.
masca faciala
Mai multe sortimente găsesti la Notino!
Relaxare plăcută!
Kisses,
Valentina
masti faciale


You May Also Like

0 comentarii