Wash your hands

by - 14 aprilie

produse igiena personala
Trăim vremuri cel puțin ciudate. Vremuri în care nu mai știm ce să credem. Nu știm ce va urma și nici cum să reacționăm. Închiși în case, așteptăm ziua în care totul se va termina și în care ne vom putea relua viața. Dacă mă întrebi pe mine, aș spune că acesta nu este neapărat un lucru nou. Pentru că niciodată nu știm cu adevărat ce ne rezervă viitorul, iar planurile pe care le facem sunt, de cele mai multe ori, doar niste iluzii. De exemplu, astăzi ar fi trebuit să fiu în avion spre o nouă vacanță. Viața ne demonstrează, încă o dată, cât de imprevizibilă este, așa că hai să nu ne mai facem atâtea griji și mai bine hai să o trăim așa cum e. Cu zâmbetul pe buze.

Un lucru bun se întâmplă cu siguranță datorită acestei situații; mulți dintre noi au descoperit spălatul pe mâini și au început să conștientizeze cât de importante sunt produsele de igienă personală. Asă că au crescut vânzarile la săpun, servețele antibacteriene și alcool sanitar. Nu pot decât să mă bucur și să sper că ne vom păstra obiceiul și atunci când totul va reveni la normal. Nu știu de ce folosesc cuvântul normal, pentru că și această "normalitate" este o chestiune relativă, dar întelegeți voi ce vreau să spun. 
sapun lichid notino
În ceea ce mă privește, mie îmi place să folosesc săpun lichid, în special cel de la  Baylis & Harding pentru că miroase foarte frumos și are o textură plăcută. Spală eficient mâinile, dar în același timp îngrijește pielea. Este foarte important ca în această perioadă să nu uitați să vă hidratați pielea mâinilor cât mai mult și să folosiți produse de calitate. Varianta lichidă usucă pielea mult mai puțin comparativ cu săpunul solid. Mai mult, un dezavantaj clar al săpunului solid este că poate conține pe suprafața lui umedă multe bacterii care se vor transmite altor persoane, daca săpunul este folosit la comun, spune medicul Jessica Wiser, citată de InStyle. Din acest punct de vedere, săpunul lichid este mult mai igienic.

Și dacă tot petrecem atât de mult timp acasă, igiena aerului este și ea esențială. Pentru că da, factorul olfactiv contribuie enorm la schimbarea stării de spirit. Iar dacă în casa e un parfum plăcut, automat mă simt și eu mai bine. Așa cum unii dintre voi deja știți, îmi plac parfumurile puternice, lemnoase, orientale și cu personalitate. De aceea am ales de la Notino difuzoare de aromă de la Teatro Fragranze: Incenso Imperiale și Florentine Spices. Au un miros puternic, picant, cu un iz oriental seducător. Îmi plac foarte mult.
parfum de casa nisa
Voi ce ați mai cumpărat în ultima perioadă?
Kisses,
Valentina
sapun lichid baylis harding

You May Also Like

0 comentarii