Top 3 rujuri preferate

by - 23 martie

top rujuri preferate
Rujul este unul dintre cele mai utilizate produse cosmetice, fiind disponibil într-o largă varietate de culori și nuanțe. Orice femeie, pasionată de machiaj sau nu, are în trusa ei, cel puțin un ruj, la care se mai adaugă pe parcurs o colecție întreagă. Dacă mă întrebi pe mine, niciodată nu ai suficiente nuanțe. Pe lângă asta, e greu să găsești un ruj bun; unele nu rezistă, altele nu au un aspect uniform pe durata întregii zile, iar dacă vrei să găsești unul și la un preț bun, ecuația devine infinit mai complicată.

În ceea ce mă privește, îmi plac rujurile mate, rezistente la transfer, rujurile care nu necesită reaplicare după 2-3 ore. Sunt zile când vreau să cuceresc privirile cu rujuri roșii ce exprimă senzualitate. Sunt zile când apelez la burgund sau mov pentru un plus de mister. În zilele în care îmi doresc să fiu romantică, aleg să port rozul delicat, eternul feminin. Așadar, haideți să vă povestesc despre topul celor 3 rujuri cele mai utilizate de mine și preferatele de până acum.

1. MakeUp Revolution Retro Luxe
Primul pe listă este rujul de la Makeup Revolution, nuanța GRANDEE, un nude mat, care rezistă destul de mult pe buze. Este rujul meu de zi cu zi și își face treaba foarte bine cât cuprinde o zi de muncă. Un mic dezavantaj este că usucă puțin buzele, dar adevărul este că orice ruj lichid mat are această tendință. Sfatul meu este să ai grijă să îți hidratezi buzele în prealabil pentru a evita aspectul inestetic al cojilor care se pot forma.
ruj makeup revolution

2. Maybelline Superstay Matte Ink
Unul dintre cele mai bune rujuri de la Maybelline, care are un avantaj în plus: vine cu un aplicator neobișnuit, însă cu o forma care facilitează procesul de aplicare. Promite o rezistența de 16 ore pe buze, oferind un finisaj mat superb. Eu am nuanța 130-SELF STARTER și îl port mai ales seara, dar și în zilele în care am nevoie să adaug look-ului meu o pată de culoare.
ruj maybelline

3. L'oreal Paris Brilliant Signature
Rujul acesta de la L'oreal e preferatul meu când vreau să experimentez cu machiajul buzelor, pentru că are foarte multe nuanțe neconvenționale. Cu toate că nu obișnuiesc să port nuanțe atât de închise, de data aceasta am ales nuanța 314 BE SUCCESSFUL pentru că mi s-a părut diferită de tot ce am încercat până acum. Fiecare culoare livrează la capitolul opacitate și pigmentare fără să crape pe buze. Textura este superbă.
ruj loreal
Dacă v-au plăcut rujurile alese de mine, le găsiți pe toate la Notino!
Spor la shopping!

You May Also Like

0 comentarii