Cadouri de Ziua Femeii

by - 05 martie

cadouri 8 martie
Știu că am tot vorbit în ultimul timp despre cum ar trebui să alegem un cadou, așa că, de data aceasta, nu vreau să repet ideile de atunci și să vă spun ce cadouri de 8 martie ar trebui să faceți. Vreau să renunțăm la clișee și la articolele de revistă. Astăzi vreau să vă povestesc despre ce mi-ar plăcea să primesc EU, omul din spatele ecranului. Nu! Acesta nu este (neapărat) un articol dedicat soțului meu, ci mai degrabă o formă prin care să mă cunoașteți un pic mai mult.
  • Îmi place să primesc flori. Ador lalelele, bujorii și narcisele. Dar nu sunt de acord să cheltui foarte mult pe flori pentru că se ofilesc mult prea repede. 
  • Nu-mi plac surprizele și nici nu sunt genul romantic căreia îi plac dulcegăriile. Sunt o fire pragmatică și prefer să primesc lucruri care chiar îmi vor folosi, nu să rămână uitate în dulap. Nu mă înțelege greșit, gestul chiar contează, dar tocmai de asta, tocmai pentru că știu că este însemnat, vreau să-mi și placă. Acest lucru este valabil și atunci când eu sunt cea care oferă ceva.
  • Îmi plac parfumurile. Parfumurile puternice cu personalitate. Care îți trezesc sentimente. Parfumurile exotice și orientale, cu mult caracter. Deși am foarte multe, toate sunt fidele unui singur stil. Chiar am constatat zilele trecute că majoritatea parfumurilor mele au sticla neagră, iar foarte multe dintre ele sunt unisex. Ador Tom Ford, Montale, Chanel și YSL.
  • Am o slăbiciune pentru produsele cosmetice. Nu am un brand preferat, dar am descoperit de curând Make up Revolution si mi-a placut multConsider că nu poți avea niciodată suficiente rujuri sau palete de machiaj. Am o colecție foarte mare de pensule, dar folosesc doar câteva dintre ele.
ysl black opium
  • Îmi place tot ceea ce ține de îngrijirea părului sau a tenului, dar aici este destul de greu să nimerești produsul potrivit dacă nu ești la curent cât de cât cu problemele mele.
  • Îmi place să primesc haine, dar poate fi dificil să alegi, dacă nu mă cunoști. Așa cum am spus despre parfumuri, îmi plac hainele cu personalitate, care te scot din anonimat. Consider că stilul nu este definit nici de brand, nici de preț și de multe ori aleg ceva unicat în detrimentul produselor mass-market.
  • Aș aprecia oricând o programare la SPA, cu toate că mi-ar trebui, mai degrabă, un abonament la sală. Și dacă tot a venit vorba, trebuie să recunosc că îmi place să mânânc, așa că o invitație la cină mă va binedispune cu siguranță. De fapt, ce vorbesc, adu-mi o porție de cartofi prăjiți de la McDonalds și sunt un om fericit.
Citind tot ce am mai scris mai sus, constat că, de fapt, îmi place să primesc cam orice. Poate că, până la urmă nu sunt atât de pretențioasă. Adevărul este că alergăm atât de mult după material, încât uităm să ne bucurăm de lucrurile care chiar contează. Ziua de mâine este, de cele mai multe ori, doar o iluzie. O iluzie pentru care sacrificăm constant ziua de azi. Timpul nu ne așteaptă și nici nu se întoarce pentru noi.  Așă că, anul acesta, de 8 Martie, nu-mi doresc nimic mai mult decât zâmbetul tău, cea care mi-ai acordat 5 minute din timpul tău și ai citit această postare!
La mulți ani!
Kisses,
Valentina
paleta makeup revolution
parfumuri notino

You May Also Like

0 comentarii