Există tratament pentru creșterea părului?

by - 17 februarie

cresterea parului
Sunt convinsă că atunci când te uiți la pozele mele ți se pare că părul meu arată foarte bine. Realitatea este un pic diferită. Adevărul este că părul blond alb platinat este greu de obținut, dar mai ales greu de întreținut. Nenumăratele procese la care a fost supus, precum și folosirea constantă a ondulatorului sau a periei, l-au afectat destul de mult. Așa că am ajuns la concluzia că nu mai este suficient doar să-i aplic tratamente pentru refacere, ci că trebuie să stimulez cumva creșterea.

Nu există comenzi rapide sau tratamente minune pentru creșterea părului peste noapte. Trebuie să fim conștiente de asta și să nu avem așteptări ireale.  Așadar, contează foarte mult să ai răbdare. În plus, viteza creșterii părului ține de foarte mulți factori: de genetică, alimentație, ritualul de îngrijire, produsele folosite și agresiunile externe la care este supus părul. Și somnul este important; corpul folosește acest repaos pentru a se regenera, iar în proces este inlcus și părul. Încearcă să dormi 8 ore pe noapte.

Acestea fiind zise, îți recomand ca pe lângă un șampon împotriva căderii părului să alegi produse care să stimuleze procesul de creștere prin favorizarea absorbției substanțelor nutritive și a oxigenării celulare la nivelul scalpului. Eu am început să folosesc serul împotriva căderii părului cu activator de creștere Intensive Hair Therapy Bh Intensive+.  L-am achiziționat de pe Notino.ro la un preț foarte bun. Se aplică pe părul spălat și nu se clătește. Este îmbogățit cu ingrediente pentru hidratare continuă, protecție și strălucire, fiind suficent de blând pentru a fi folosit chiar și pe părul vopsit și decolorat.
ser pentru cresterea parului
Așadar, există tratament pentru creșterea părului? Dacă mă întrebi pe mine, calea cea mai rapidă spre un păr lung și frumos se bazează pe o combinație între metodele naturale și cele mai bune produse. Creșterea părului necesită mai ales persistență și disciplină. Respectă o rutină simplă, alege produse de calitate și vei vedea cum, în scurt timp, apar și rezultate.
Kisses,
Valentina
cresterea parului notino
tratament impotriva caderii parului

You May Also Like

0 comentarii