Cadouri de Valentine's Day

by - 04 februarie

idei cadouri valentines day
Unii sărbătoresc Valentine's Day, alții Dragobetele, pentru mulți dintre noi este o zi ca oricare alta. Recunosc că eu nu sunt fan Valentine's Day. Nu-mi place, nu o urăsc, pur și simplu îmi este indiferentă. Poate pentru că a devenit prea comercială. Poate pentru că nu cred că ai nevoie de o anumită zi din an pentru a-ți declara iubirea și a face un gest frumos. Cum nu cred că este normal să judeci sentimentele partenerului după cadoul pe care ți-l face. Zilele acestea, oriunde te uiți, vei observa cupluri fericite, flori, inimioare roșii și jucării de pluș cu mesaje de dragoste. Foarte drăguț, dar unde e iubirea asta în toate celelalte zile ale anului? Că mă gândesc că totuși o relație nu se întâmplă numai pe 14 februarie.

Dar sărbătoarea nu va înceta să existe doar pentru că nu-mi place mie. Cu bune și rele, se apropie Valentine's Day. Așadar, ce cadouri de Valentine's Day alegem? Nu știu de ce, dar mie mi se pare că este mult mai ușor să cumperi cadouri pentru ea, decât pentru el. Poate și pentru că noi femeile ne bucurăm mai mult de o bijuterie, un parfum sau un produs cosmetic. Chiar dacă iubitul tău nu este tipul de bărbat care să se dea în vânt după gesturile siropoase, sigur apreciază acel cadou bărbătesc care chiar îi surpinde pasiunile și îi susține stilul de viață.

1. Un set pentru bărbierit de lux Wilkinson Sword
Bărbieritul clasic este din ce în ce mai popular. Un cadou simplu și practic, cu un strop de glamour și vintage. O revoltă împotriva modernității din era globalizării care îl va transpune pe bărbatul tău peste secole, atunci când numai cei din clasele superioare își permiteau acest tip de îngrijire a feței.
set barbierit wilkinson sword

2. Aparat de bărbierit electric Philips
În cazul în care iubitul tău este la polul opus, iar pentru el viteza contează cel mai mult, poți opta pentru un aparat de bărbierit electric. Capetele flexibile cu mișcări independente asigură un contact apropiat cu pielea, pentru un bărbierit rapid chiar și pe gât sau maxilar.
Atunci când ai ocazia să inserezi un mesaj personalizat, sau chiar numele persoanei pe un obiect, transformi un produs obișnuit într-unul cu totul special, de o valoare inestimabilă. V-am povestit deja în alte articole că cei de la Notino ne oferă posibilitatea gravării pe sticlele de parfum. Mai ramâne doar să te gândești la un mesaj din inimă și la un parfum potrivit.
cadou personalizat notino

4. Un parfum de nișă
Un astfel de produs prezintă o aromă inedită, misterioasă și atrăgătoare, care se întâlnește mai rar și are, în consecință, un cost de achiziție peste media articolelor convenționale. Când dorești să te remarci nu doar printr-un miros plăcut, ci printr-unul memorabil, opțiunile de nișă sunt cele care îți pot aduce unicitatea dorită. Dacă iubitul tău este un împătimit al parfumurilor, atunci cu siguranță va aprecia ceva personal și unic, specific lui.
parfumuri de nisa

5. Un parfum pentru mașină de la MilleFiori
Sunt convinsă că știi deja că barbații sunt pasionați de mașini. Deși pentru unele dintre noi mașina este doar un  mijloc de transport, pentru mulți bărbați este un fel de prietenă cu care o au relație și de care nu se despart. Tocmai de aceea, dacă vei alege un odorizant auto cu un miros special și un design original vei transforma un drum obișnuit într-o experiență frumoasă. Plus că își va aminti de tine de fiecare dată.
parfum masina millefiori
Spor la shopping!
Kisses,
Valentina

You May Also Like

0 comentarii