Go Digital

by - 28 ianuarie

Moda se schimbă foarte repede și tendințele care apar nu ne avantajează întotdeauna. Nu știu dacă îți plac sau nu imprimeurile, dar te asigur că adaugă interes și cu ajutorul lor poți să atragi atenția în acele zone ale siluetei pe care le consideri un atu. Exotice, extravagante, ultra-colorate, cu forme neașteptate, imprimeurile domină, an de an, lookbook-urile brandurilor. Totuși, rămân un subiect sensibil și greu de gestionat. Dar dacă ți-aș spune că îti poți crea propiul imprimeu? Bine ai venit în era digitală!

Imprimarea digitală a devenit una dintre cele mai spectaculoase tehnici de personalizare a textilelor, producând efecte din ce în ce mai spectaculoase. Aceasta tehnică prezintă avantajul vitezei de lucru, calitatea efectelor realizate prin finetea detaliilor și varietatea culorilor. Astfel pe fusta sau rochia ta ar putea fi ultimul apus din vacanța ta la mare, lanul de floarea soarelui pe lângă care ai trecut de atâtea ori, un design abstract sau desene tip pop art. Toul depinde de imaginația și creativitatea ta.
În cazul multora, rețeta succesului se bazează atât pe deschiderea lor către nou și abilitatea de a parcurge drumul de la logică la imaginație în cel mai scurt timp posibil, cât și pe capacitatea lor de a prelua și interpreta diverse elemente străvechi din culturi fermecătoare prin misterul și profunzimea lor. Cunoscută și sub numele de imprimare DTG (direct to garmet) această metodă este un procedeu de imprimare folosind o imprimantă InkJet specializată. Apărută realtiv recent, folosește imprimante speciale industriale, care printează cu cerneluri speciale direct pe țesătură, fiind absorbită de fibrele materialului. Astfel că imprimeurile sunt foarte bine realizate, culorile se văd frumos și rezistă mult dacă sunt îngrijite corespunzător.

Fie că îți dorești o fustă cu motive tradiționale românești din diferite regiuni ale țării, o bluză cu inimioare pentru Valentine's Day, o rochie pentru Halloween sau o bluză cu maci, cei de la Dames caută mereu să ne surpindă cu idei și modele noi. Astfel că poți alege dintre imprimeurile propuse de ei AICI sau poți trimite un alt imprimeu care ți-a plăcut, specificând ce produs dorești: rochie, fustă, bluză sau jachetă. Asigură-te că poza pe care o trimiți are o rezoluție mare și este clară. Îți recomand ca imaginea să aibă cel puțin 300 dpi și o rezoluție de peste 2400 X 3500 megapixeli.
Toate produsele se fac la comandă pornind de la modelul prezentat și se pot personaliza în funcție de dimensiunile dorite. De asemenea, îți poti alege lungimea, modelul și culoarea. Termenul de livrare este de maximum 7 zile lucrătoare. 
Ție ce imprimeu ți-ar plăcea să porți?
Kisses,
Valentina
Fuste Dames (aici)

You May Also Like

0 comentarii