Best of beauty: top 5 produse

by - 20 ianuarie

top 5 produse ingrijire
Tot mai mulți dermatologi și experți în domeniul frumuseții discută despre importanța de a avea grijă de tenul nostru. Când vrei ca tenul să beneficieze de cea mai bună îngrijire, înainte de orice trebuie să-l cunoști. Să identifici de ce tip este, pentru că ceea ce se potrivește unui ten uscat nu i se va potrivi unuia gras, normal, mixt, sensibil sau cu pete pigmentare. Fiecare necesită o anumită rutină, iar folosind un produs nepotrivit înseamnă zero efecte. Vei da vina pe produse, vei spune că nu sunt eficiente, însă nu acesta e adevărul.

Eu am un ten mixt, problematic cu tendințe acneice. De aceea, rutina de îngrijire este foarte importantă pentru mine, drept urmare nu ratez niciun pas. Deși produsele de makeup mă scot rapid din încurcătură, un machiaj va arăta întodeauna mai bine pe un ten îngrijit corespunzător. În cazul în care vă confruntați cu aceleași probleme, am făcut un top al produselor pe care eu le folosesc și care funcționează așa cum trebuie pentru tenul meu.

1. Crema hidratantă
Așa cum bine știți, a-ți alege o cremă hidratantă pentru față implică o documentare atentă și de cele mai multe ori de durată. Poluarea, expunerea solară sau produsele de makeup pot dăuna sever pielii ceea ce poate duce la probleme dermatologice sau la îmbătrânirea prematură a acesteia. Cu diverse formule îmbogățite și extracte naturale, crema de față ne este indispensabilă. Eu folosesc crema calmantă și hidratantă pentru ten acneic de la La Roche-Posay Effaclar H.
crema hidratanta fata


2. Apa micelară
De mai bine de doi ani, apa micelară a devenit unul dintre cele mai utilizate produse de îngrijire personală.  Pentru că laboratorele franțuzești Bioderma sunt cele care au creat apa micelară și pentru că am un ten mixt, folosesc cu succes apa micelara Bioderma Sebium H2O. Curăță și demachiază perfect tenul și conține un complex de ingrediente, special formulate pentru nevoile tenului gras și acneic. În plus, reglează producția de sebum.
apa micelara bioderma

3. Balsam de curățare
Am descoperit de curând balsamul de curățare de la Emma Hardie și a devenit nelipsit din rutina mea. Acesta înlătură eficient orice machiaj și toată murdăria, oferind totodată tenului hidratarea de care are nevoie.
balsam curatare emma hardie
4. Masca exfoliantă
Pentru o curățare profundă a pielii, pentru tonifiere și catifelare, o mască de față este întodeauna o alegere potrivită, fiind unul dintre cele mai accesibile și eficente tratamente cosmetice. De obicei îmi exfoliez tenul cu zaț de cafea. Citisem undeva că după o mască exfoliantă, trebuie să aplici neapărat una hidratantă, motive pentru care îți recomand să alegi o mască textilă hidratantă pentru micșorarea porilor.
masca textila hidratanta

5. Ser hidratant
Ca și compoziție, serurile sunt mult mai concentrate decât cremele, ceea ce le sporește eficiența, și se absorb mult mai rapid în piele. Hidratează, hrănesc și conferă luminozitate tenului. În plus ele au capacitatea de pătrunde mult mai adânc în straturile acesteia, permițând astfel îngredientelor să acționeze la un nivel mai profund. Ca funcții, serurile sunt concepute de regulă ca tratamente pentru rezolvarea unor probleme specifice, având de cele mai multe ori un rol reparator. Eu am inclus în rutina mea serul hidratant cu acid hialuronic de la Revolution Skincare. Are un preț mai mult decât avantajos și chiar își face treaba așă cum promite.
ser hidratant acid hialuronic
Voi ce produse folosiți?
Kisses,
Valentina

You May Also Like

0 comentarii