Rutina de îngrijire a pielii cu produsele Emma Hardie

by - 17 decembrie

produse emma hardie
Despre îngrijirea tenului am mai vorbit pe blog și cred că deja știi că îmi place să am grijă de tenul meu, mai ales că am un ten cu probleme, predispus la acnee. Îngrijirea tenului este pasul cel mai important pentru menținerea frumuseții și a sanătății sale un timp cât mai îndelungat. Grija și interesul acordate la 20 de ani se vor reflecta pe chipul tău după 40 de ani. Pe de altă parte, tenul trebuie privit ca o carte de vizită, pentru că el oferă informații despre noi, despre stilul de viață și despre atenția pe care i-o acordăm. Partea bună din toate acestea este că am învățat să am mai multă grijă de el, să fiu atentă la nevoile lui și să am o rutina în ceea ce privește îngrijirea acestuia.

Știu cât de greu este să te pierzi în sfaturile tuturor celor care promovează produse doar pentru că sunt la modă, dar eu vorbesc din experiență. Nu sunt specialistă și nici nu vreau să mă comport ca și când aș fi, iar primul meu sfat ar fi să mergi la un dermatolog. Dar, adevărul este că m-am confruntat cu aceste probleme, iar faptul că nu mi-am îngijit tenul așa cum trebuia mi-a lăsat urme. Încă mă mai lupt cu acești demoni, dar de-a lungul anilor am învățat să aleg ceea ce este bun pentru mine și mi-am dat seama că trebuie să investești în produse de îngrijire. Mai mult decât în haine sau pantofi. Ne convine sau nu, un procentaj destul de mare din populație se confruntă cu imperfecțiuni, iar filtrele sau aplicațiile nu vor mai face magie pentru noi atunci când ieșim din lumea virtuală și înfruntăm realitatea. Și uite așa apar frustările și neîncrederea!

Pielea are nevoie întotdeauna de hidratare, iar eu, chiar dacă am tenul gras, nu sar peste această etapă. Pe lângă hidratare, curățarea tenului este un punct cheie dacă îți dorești ca pielea să arate bine. Cred că prima oară când am auzit de un balsam de curățare a fost cam acum doi ani, iar de curând am descoperit produsele Emma Hardie. După cum probabil că v-ati dat seama deja, Moringa Cleansing Balm este un produs de curățăre. În funcție de temperatură se prezintă fie în stare solidă, fie se topește ușor și devine ca un ulei. Balsamul de curățăre este clar una dintre cele mai noi metode pentru demachiere și una foarte eficientă. 
balsam curatare emma hardie
Cum se folosește? Eu procedez în felul următor: iau destul produs pe degete și apoi îl întind pe ten si masez pielea folosind miscări circulare. Fac asta până când sunt sigură că a avut timp să dizolve machiajul, iar apoi clătesc cu o lavetă din microfibră înmuiată în apă caldă. Acest balsam înlătură eficient orice machiaj și toată murdăria. Chiar dacă are un parfum puternic, am fost plăcut suprinsă să constant că nu mă irită și nu mă ustură deloc. Pentru demachierea ochilor, folosesc în continuare apa micelară pentru că am gene aplicate, iar acest balsam le-ar afecta deoarece conține ulei, dar am citit că poate fi folosit foarte ușor și în această zonă.
demachiere emma hardie
Pe lângă balsam, am mai primit o mască purificatoare cu argilă și o cremă hidratantă, ambele la fel de faine. Toate produsele se găsesc la Notino, iar în perioada aceasta beneficiați, pe lângă livrare gratuită, și de 10% reducere la toate seturile cadou folosind codul craciun.
Spor la shopping!
Kisses,
Valentina
emma hardie
produse ingrijire ten
balsam curatare
emma hardie products

You May Also Like

0 comentarii