Fii tu Moș Crăciun!

by - 09 decembrie

Crăciunul e chiar după colț și știu că numeri zilele până când vei dărui cadouri oamenilor dragi din viața ta. Frumusețea acestei sărbători și a tuturor obiceiurilor ce o înconjoară este însoțită de bucuria de a oferi și de a primi daruri. Se spune că gestul conteaza și că cele mai frumoase cadouri nu sunt cele materiale. Sunt mai degrabă zâmbetele pe care le dăruiești, recunoștința și grija pe care o porți celor din viața ta. Amintește-le că apreciezi că există, dar nu te opri aici. Adevărul este că nimeni nu dorește să cumpere un cadou inutil pe care cineva să-l arunce în debara alături de alte produse de care nu se folosește.

Nu-mi place să dau acel ORICE plictisitor care nu-mi place nici mie, nici celui ce-l primește, dar suntem obligați să ne arătăm fericiți uitându-ne la el. Dăruiește cadouri de Crăciun care să aducă bucurie, nu doar să te scape de o datorie socială. Ce faci însă dacă ai rămas în pană de idei și chiar nu știi ce ai putea să le mai cumperi anul acesta? Piața abundă în cadouri și idei de cadouri pentru femei sau bărbați. Dar tocmai aici este problema. Că sunt atât de multe. Și apoi, de unde știi ce vrea o anumită persoana? De ce are nevoie? Ce ar trebui să cumperi ca să fie frumos și util în același timp?

Am pentru voi căteva sfaturi; idei pe care eu le aplic, aproape de fiecare dată, și care sper să vă fie de ajutor.

1. Oferă un parfum
Indiferent că este vorba de un bărbat sau o femeie, cu un parfum nu prea ai cum să dai greș. Doar dacă nu îi cunoști gusturile. Însă daca ești familiarizat cu ce poartă sau ce îi place, atunci clar poți să oferi un parfum sau, mai bine, chiar seturi. Aceste sunt ambalate frumos și conțin, pe lângă parfum, produse cosmetice parfumate, cu acceași aromă ca și parfumul, la un preț mai avantajos decât dacă ai achiziționa fiecare produs separat.
seturi cadou
2.  Personalizează
Transformă momentul oferirii cadoului într-o experiență. Indiferent de cadoul pe care îl oferi, modul în care o faci și felul în care îl ambalezi îl poate transofrma într-unul inedit. De exemplu, cei de la Notino au un serviciu foarte interesant de gravură pe produse. Astfel, poți alege gravarea cu laser a unui mesaj pe sticla de parfum, pe ambalajul de ruj sau pe paleta de farduri. Mai mult, dacă nu-ți place să ambalezi cadouri, Notino le ambalează pentru tine profesional si luxos.
gravura notino
3. Voucher cadou
Dacă tot nu ești convins că alegerea ta este cea potrivită, îti recomand să alegi un voucher cadou. Știu că poate ți se pare că aceasta alegere contrazice cumva ceea ce am spus mai sus, dar așa cum am zis, mai bine un voucher decât ceva inutil sau luat în ultimul moment, de dragul de a fi.
vouchere
Spor la shopping!
Valentina,

You May Also Like

0 comentarii