To the Moon & Back

by - 08 noiembrie

Dacă ți-aș spune că geaca de blugi poate fi purtată în zece moduri diferite mi-ai putea spune că e prea mult sau poate prea puțin. Arată bine cu aproape orice și poate fi purtată oriunde și oricând. Și nu, nu glumesc deloc. Proababil, mai corect ar fi să spun că geaca de blugi poate fi purtată în câte moduri vrei tu. Ne aduce aminte de copilărie, de adolescență, de o mulțime de momente minunate în viață.... Nu e de mirare deoarece a fost mereu lângă noi, sezon după sezon, tot mai frumoasă, tot mai originală. Pentru că tot a venit vorba despre jachetele din jeans, trebuie să recunosc că în ultima vreme, acestea reprezinta o mare slăbiciune a mea. Le port cu drag și încerc să le integrez în majoritatea ținutelor mele.

Nonconformismul este un condiment irezistibil în modă, așa că nu ar trebui să te temi să îl folosești în doze de bun-gust. La polul opus al outfiturilor feminine și florale, influențele masculine se fac din ce în ce mai simțite în curentul street style. Anul acesta, se poartă gecile cât mai neconvenționale cu aplicații precum blană, ținte, insigne, paiete sau inserții din piele. Fii creativă și alege o jachetă cu care să ieși în evidență și din zona ta de confort stilistic.

Așa cum v-am spus în repetate rânduri, eu, una, m-am cam săturat de conceptul acesta de mass-market. Chiar dacă alegerea hainelor simple pare o soluție salvatoare în orice circumstanță, adevărul este că rețeta originalității include o doză de curaj și creativitate pentru a obține o ținută care să atragă complimentele ca un magnet. Cu unsprezece ani în urmă, Nana Popa a pornit o afacere. Cu geci, cu perle, cu borderie. Iar rezultatul te face, de fiecare dată, să zici: WOW! Hainele cu broderii sau aplicații au acel ceva "unic" care te face să ieși din mulțime, ceea ce le face să se încadreze în categoria detaliilor care fac diferența. Cea mai bună partea a personalizării este că la final vei avea un item autentic, perfect pentru tine. 
La nAtelier "clientele vin cu propriile lor idei, fie că au văzut ceva într-o prezentare de modă, fie că le plac tiparele tradiționale românești sau au vreo agendă care le-a inspirat foarte tare și vor un model asemănător pe geacă, totul poate fi transpus într-o broderie. În general fac cumva să mă apropii și să interpretez viziunea lor peste care pun și eu magic touch-ul nAtelier în așa fel încât să creez ceva potrivit personalității fiecăreia." Nana Popa.
Tu ce model ai alege?
Kisses,
Valentina

You May Also Like

0 comentarii