Single's Day la elefant.ro

by - 11 noiembrie

Ce poate fi mai frumos decât să-ți începi săptămâna cu o veste bună și o sesiune de shopping? elefant.ro - unul dintre cei mai mari retaileri online din Romania - a dat astazi, 11 noiembrie, startul campaniei: Single's Day- cel mai mare eveniment de shopping la nivel global.

Profită doar azi de discounturi de până la 90% la toate categoriile de produse de pe site.  

Am recunoscut în repetate rânduri că sunt shopaholică, dar mai mult decât îmi place să fac cumpărături, îmi place să fac smart shopping. Îmi place să urmăresc oferte și promoții și profit de ele de fiecare dată când am ocazia. Pe lângă asta am început din ce în ce mai mult să mă axez pe shoppingul online și să prind încredere din ce în mai mare în retailerii autohtoni.

Nu știu câte dintre voi știu că pe elefant.ro găsiți produse de calitate, marfa vine împachetată frumos, livrată prompt de curier sau o poți ridica personal din cel mai apropiat Pickup Point. Produsele se comandă cu ușurință, iar returul este gratuit. Vestea bună este că au reduceri la sute de parfumuri, cărți, ceasuri, poșete, decorațiuni și ceva electronice. Și nu, nu contează dacă ești singur sau nu, astăzi te poți răsfăța alegând o carte bună, un parfum sau un accesoriu pentru tine sau pentru cei dragi. 

PS: Imediat după această campanie, adică mâine 12.11.2019, elefant.ro va da startul reducerilor de Black Friday!!!

Acum că v-am delectat cu veștile bune, vreau să vă arăt și lista mea de dorințe pe care sper să o transform în realitate! 

1. Ceas Fossil, redus de la 593 lei la 384 lei (aici)
2. Geanta Francesca Moretti, redusa de la 447 lei la 167 lei (aici)
3. Apă de parfum Givenchy L'Interdit 80 ml, redus de la 572 lei la 360 lei (aici)
4. Ceas Esprit , redus de la 765 lei la 340 lei (aici)
5. Ochelari de soare Guess, redusi de la 452 lei la 225 lei (aici)You May Also Like

0 comentarii