Black Friday Alert

by - 07 noiembrie

parfumuri
Timpul trece mai repede decât credem. Mai repede decât vrem. Mai repede decât ne-a avertizat cineva vreodată. Serios dacă îmi dau seama cum și când am ajuns în noiembrie. Un lucru e cert: dacă e noiembrie, atunci e Black Friday.  Anul acesta o să fie pe data de 15, însă la Notino.ro vă puteți bucura din timp de reduceri. 

Primul val începe încă din 11 noiembrie și se încheie pe 17 noiembrieÎn această perioadă beneficiați de 15% reducere la toate parfumurile folosind codul black.

Da, îmi place să cumpăr parfumuri; atât pentru mine cât și pentru cei dragi. Iar Black Friday este chiar o perioadă bună, ținând cont că se apropie sărbătorile și trebuie să găsesc cadouri de Crăciun. Cea mai sigură alegere este să iei un parfum pe care știi că îl folosește deja. Dar mie îmi place să risc și să surprind. Apropo, la Notino aveți posibilitatea ca, la anumite produse, să alegeți gravarea cu laser a unui mesaj pe sticluța de parfum, pe ambalajul de ruj sau pe paleta de farduri. Costă doar 28 RON. Tare, nu?

În ceea ce mă privește, așa cum am spus, îmi plac parfumurile cu personalitate. Parfumurile deosebite care spun, înainte de toate, o poveste aparte.

Așa am ajuns la parfumul de astăzi: Carolina Herrera Good Girl. Recunosc că primul lucru care m-a atras la acest parfum a fost sticla. Carolina Herrera s-a inspirat din faimosul citat al lui Marilyn Monroe: "give a girl the right shoes, and she can conquer the world". Astfel, a fost creată această unică sticlă în formă de stiletto. Nu exagerez, dar cred că este cea mai frumoasă sticlă pe care am văzut-o vreodată. E un parfum care mie mi se pare că i se potrivește mai multe unei bad girl, unei femei libere și îndrăznețe. Da, are ceva întunecat în el. Good Girl are tupeu. Iar voi știți deja că eu ador acest lucru. Parfumul este seducător, dar sofisticat. Este grațios, dar puternic. Mironosițele strâmbă din nas. Ele vor aripi de zâne. Dar viața nu-i făcută numai din aripi de zâne. 
parfumuri notino
Alegerea unui parfum care să te reprezinte poate fi o alegere dificilă, dar este o experiență personală și individuală. Suntem diferiți și ăsta e un lucru bun. În timp ce unele pot fi pentru unele persoane minunate, pentru altele pot fi îngrozitoare. De aceea recomand ca în ciuda review-urilor citite despre diferite parfumuri, înainte de achiziționare, să le încercați personal. De exemplu, tot la Notino, aveți serviciul TRY IT FIRST. E suficient să comandați un produs din oferta Try it First, iar acesta va fi expediat împreună cu mostră gratuită pentru a-l testa. Încercați mostra, iar dacă produsul nu vă convine îl puteți returna nedesfăcut, iar Notino vă rambursează banii și acoperă și cheltuielile de livrare.
Spor la shopping!
Kisses,
Valentina
parfum carolina herrera
carolina herrera good girl
parfum notino
parfum good girl
carolina herrera perfume

You May Also Like

0 comentarii