When perfume meets style: Decadence

by - 01 octombrie

parfumuri notino
Nu știu cum sunteți voi, dar mie îmi place să beneficiez de promoții. Știți care sunt cele două cuvinte care mă fac să vibrez ori de câte ori le văd?! LIVRARE GRATUITĂ. Săptămâna aceasta Notino are livrare gratuită la sute de parfumuri și produse cosmetice populare. Și, pentru că veștile bune nu vin niciodată singure, ne surprind și cu o ofertă specială: folosind codul brand20ro în coșul de cumpărături beneficiați de 20% reducere la brandurile selectate.

Pentru că nu aveam cum să ratez o promoție așa avantajoasă, am deci să-mi achiziționez un nou parfum: Marc Jacobs Decadence. Ador parfumurile. Probabil că asta nu mai e o noutate, dar mai mult decât orice, parfumurile îmi dau o stare de bine și îmi dictează starea de spirit. Mirosul acestui parfum mi se pare sexy și sofisticat. De fapt, fiecare parfum lansat de Marc Jacobs are o altă personalitate: Daisy este fata dulce, Lola e bizară, iar Decadence e femeia modernă, încrezătoare, puternică.
decadence parfum
Este un parfum cu o personalitate aparte, cu un miros puternic, care persistă mult timp, miros care evoluează și capătă nuanțe noi odată ce intră în reacție cu căldura pielii. Atât numele parfumului, cât și sticla, dar mai ales mirosul, mă duc cu gândul la anii '20 și m-aș vedea purtându-l la o petrecere în stilul marelui Gatsby! Asta nu înseamnă că nu-l port și cu alte ocazii... cum ar fi o zi de marți la birou :))
Nu uitați de promoția Notino!
Spor la shopping!
Kisses,
Valentina
livrare gratuita notino
marc jacobs decadence

You May Also Like

0 comentarii