Trick or treat? Halloween Makeup Ideas

by - 25 octombrie

machiaj halloween notino
Halloween-ul este o sărbătoare importată din Statele Unite pe care am început să o celebrăm și noi an de an. Este o sărbătoare aparte, când poți fi oricine îți dorești, te poți costuma oricum și nu vei fi recunoscut de nimeni. Da, creativitatea și talentul fac echipă bună de Halloween, iar dacă pui și puțină pricepere în rețetă, iese ceva special. 

În timp ce skill-ul se obține prin multă practică, pentru a obține un machiaj de Halloween perfect ai nevoie de produse bune și de calitate. NYX Professional Makeup este unul dintre brandurile care, din punctul meu de vedere, are produse cât se poate de potrivite pentru realizarea unui astfel de machiaj special. Colorate...rezistente... de calitate și la prețuri accesibile. Mai mult, trebuie să-ți spun că cei de la Notino au mai multe oferte speciale în această perioadă, iar una dintre ele este chiar la acest brand. 

Dacă achiziționați produse NYX de minim 90 de ron beneficiați de 20% reducere, folosind codul 20nyxro în coșul de cumpărături.

Recunosc: nu am încercat un astfel de machiaj și nici nu cred că mi-ar reuși. De abia mă descurc cu un smokey eyes, iar codița de la eyeliner e de cele mai multe ori strâmbă. Așa că de data asta, nu te pot ajuta decât cu câteva idei și poze. Găsești tot felul de tutoriale pe YouTube, iar dacă nu ai încă un costum potrivit, un astfel de machiaj îți va fi de folos. Simte-te liberă să te joci cu rujul acela negru sau pornește de la un machiaj smokey eye cât mai închis și intens. Căută, documenteză-te și inspiră-te. Uite, din România, mie una îmi place de Oana Zidaru. E foarte creativă și chiar are talent. Aruncă o privire pe pagina ei de Instagram sau dă un search pe Pinterest.
machiaj Halloween
Îți las și eu mai jos câteva idei care mi-au plăcut. Acum că mă uit la poze, mă bate gândul să încerc să văd ce iese. Fiind Halloween, chiar dacă nu trasez perfect linia de tuș sau îmi iese totul extrem de ciudat, poate fi un lucru bun. Pot spune că așa am vrut :)) Promit că atunci când mă voi încumeta îți arăt rezultatul!
Kisses,
Valentina
machiaj halloween notino
machiaj halloween notino
machiaj halloween notino
machiaj halloween
idei machiaj halloween

You May Also Like

0 comentarii