MEILI: THE COOL BRAND

by - 18 octombrie

De curând am vorbit despre brandurile românești care ne propun să consumăm responsabil fără să facem rabat de la calitate sau estetică și fără să fie nevoie să facem credit la bancă. Meili este un alt brand românesc de care eu, una, m-am îndrăgostit din prima clipă. Un brand ce s-a născut din dorința de a oferi alternative simple la lucrurile zilnice, mult prea complicate. 

Problema este că devenim din ce în ce mai mult roboți ce seamănă între ei, că urmăm modele aproape haotic, fără a selecta ceea ni se potrivește. Ne lăsăm influențați de campanii gândite cu un an înainte, de "influenceri" plătiți să-ți vândă mirajul luxului și al opulenței și uităm unul dintre cele mai esențiale aspecte atunci când vine vorba de stil: calitatea este mai importanta decât cantitatea. Uităm că autenticitatea este mai valoroasă decât trendurile. Că nu trebuie să porți Gucci ca să fii bine îmbrăcat. Că nu tot ce zboară se mănâncă. Că viața este prea scurtă ca să o trăiești la fel ca toți ceilalți. Să te îmbraci la fel ca toți ceilalți. Să nu ai personalitate vestimentară.

Știu că o să ți se pară ciudat că tocmai eu îți spun asta. Eu care la rândul meu sunt plătită pentru a promova branduri. Dar vezi tu... eu nu caut să te influențez, eu caut să te inspir. Vreau ca într-o lume care îți vinde constant iluzii, eu să-ți arăt realitatea. Și știi ce mai vreau? Să-ți dau posibilitatea să alegi! Nu vreau să te păcălesc! Nu vreau să te influențez! Vreau doar să-ți arăt că poți fi diferită! Că poți fi stilată fără să ai 15 branduri ultra-mega cunoscute pe tine (de cele mai multe ori fake, dar nu discutăm acum despre asta). Că poți fi sexy fără să te dezbraci. Că poți purta un brand românesc și să fii în trend. Că nu e nicio rușine să cumperi de la Second Hand. Dar dacă nu esti de acord cu mine, știi ce? E ok și așa. Eu nu sunt aici să te judec. E viața ta. Poartă ceea ce te face fericită! Dar, te rog... nu mai crede tot! Nu mai urma orbește trendurile!
Poate nu-ți par, dar eu sunt o fire rebelă. Nu mă supun regulilor și nici trendurilor. Iar dacă un brand nu-mi satisface această nevoie de a fi altfel, nu-l promovez. E simplu. Știu că-ți sună a clișeu și probabil ai mai auzit asta. Dar chiar nu mă pot preface. Nici măcar în poze. Se vede prin toți porii atunci când nu mă simt bine în ceva.

Revenind la brandul de astăzi, îmi place Meili pentru că au produse deosebite ce-mi amintesc de New York. De stilul lui Blair din Gossip Girl. Pentru că știu că pot purta o rochie de la ei și la birou, dar și la o petrecere. De fapt, chiar am și făcut-o. Pentru că m-am săturat de mass-market și vreau să-mi descopăr tot mai mult personalitatea și stilurile vestimentare. Pentru că...nu...nu am doar unul. Așa că pot fi elegantă și misterioasă într-o rochie midi, dar pot fi și sexy și îndrăzneață într-o rochie în carouri. Numitorul comun al acestor două ținute? MEILI. Și eu... evident :)))
Kisses,
Valentina

You May Also Like

0 comentarii