Keep it natural

by - 18 octombrie

sampon natural klorane
Tu cât de mult îți iubești părul? V-am mai povestit deja, în repetate rânduri, că părul blond necesită o atenție deosebită. Trebuie să țineți cont de faptul că acesta este predispus sa devină uscat și să se deterioreze mai rapid decât celelate culori. Dacă nu e îngrijit corespunzător, părul blond își pierde în timp strălucirea, devine casant și fragil. Încearcă un șampon natural, fără parabeni, siliconi și sulfați și, în curând, vei observa diferența! Ceea ce remarcă cea mai mare parte dintre utilizatorii șampoanelor bio este faptul că această trecere nu este mereu ușoară, iar rezultatele nu se văd încă de la prima utilizare.

Dar, adevărul este că eu una m-am săturat de șampoane care nu fac decât să-mi agreseze părul. Am tot căutat un șampon natural, special pentru părul gri, dar care să nu coste aproape cât un tratament la salon. Așa am ajuns să fac cunoștință cu brandul Klorane. Materia primă a produselor pentru îngrijirea părului Klorane sunt fructe și legume. Acestea sunt cultivate de către specialiștii din laboratoarele Pierre Fabre, ei îngrijesc plantațiile până la nivelul optim de maturitate, ca mai apoi să fie extrasă seva brută. L-am găsit la Notino și a costat doar 36 RON. Ceea ce pentru un șampon natural este un preț mai mult decât accesibil.
sampon klorane
De reținut că sulfații din șampoanele obișnuite distrug proteinele părului, în timp ce parabenii pot provoca iritații după o utilizare prelungită. Ambele substanțe nu sunt benefice nici pentru sănătatea ta, nici pentru mediul înconjurător. Și fiindcă tot a venit vorba de asta, vă sfătuiesc să începeți să vă orientați și către produse cosmetice naturale care suștin și stimulează funcțiile naturale ale pielii noastre. Calitatea produselor este foarte importanta și nu trebuie neglijată sub nicio formă. Nu fi distrasă de marketing și de ambalajele luxuriante. Cu alte cuvinte, keep it natural! Always!
Kisses,
Valentina
sampon par blond
sampon natural
sampon natural notino

You May Also Like

0 comentarii