Fashion comes over comfort?

by - 28 octombrie

Să fii la modă nu înseamnă că trebuie să te simți inconfortabil. Desigur, pantofii cu toc sunt absolut extraordinari, însă din când în când poți să faci o pauză de la durerile de picioare și să optezi pentru încălțăminte sport. Adidașii au devenit parte a ținutelor pretențioase și sofisticare sau opulente, care să scoată în evidență personalitatea și resursele de care dispui. Și nu, dacă porți adidași nu ești obligată să te îmbraci în trening sau cu blugi. Pornind de la cei mai frumoși pantofi sport, poți crea un look casual, elegant sau chiar office. Poți fi feminină și încălțată comod în același timp.

De obicei merg foarte mult pe jos în vacanțe (20 de kilometri pe jos este o cifră uzuală), așa că periodic caut pantofi tot mai buni și mai rezistenți pentru asta. Skechers este un brand care mi-a atras atenția în ultimul timp. Inspirați din moda sport a anilor '80-'90, aceștia vor da un aer vintage-cool oricărei ținute smart-casual, dar și outfit-urilor mai elegante cu un twist contemporan. În plus, mai toate modelele au integrată tehnologia Memory Foam (spumă cu memorie). Aceasta se mulează pe forma tălpii, absoarbe șocurile și oferă un plus de confort. Skechers este ceea ce definește poporul american: spiritul de aventură, personalitatea și performanța. Eu i-am gasit pe ai mei la Bonprix.
În ultimii ani, astfel de ținute au prins din ce în ce mai mult avânt. Cu cât contrastul dintre stiluri e mai neașteptat, cu atât mai bine. Lasă-ți imaginația liberă și cu siguranță vei obține o combinație originală și confortabilă.
Kisses,
Valentina

You May Also Like

0 comentarii