When perfume meets style (V)

by - 16 septembrie

notino happy days
E septembrie. LUNI. De aceea, astăzi încep acest articol direct cu vestea bună: dacă faceți cumpărături de minim 220 RON, cei de la Notino vă oferă 12 cadouri mari la alegere. Cadoul poate fi ales în coșul de cumpărături, înainte de finalizarea comenzii. Eu am pus ochii pe un ulei de netezire pentru păr de la Wella Professionals, dar găsiți și multe alte produse interesante. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

Revenind la subiectul din titlu, vreau să vă aduc în atenție Armani Si Fiori. O versiune mai nouă a clasicului Si, acesta are o aromă delicată și luminoasă inspirată de grația simplă a florilor. Notele de top de mandarină verde și coacăze negre- ingredientul semnătură al parfumurilor Si- se îmbină armonios cu notele de bază de vanilie și mosc alb, iar rezultatul este un parfum atât de simplu, cât și complex, feminin și îndrăzneț.
parfumuri notino
Acest parfum propune evadarea din cotidian pentru ca femeia puternică și elegantă să se bucure de note puternice și aromate, care să o reprezinte în totalitate. Floral, diafan și totuși incredibil de sofisticat și puternic, acest parfum e descris drept esența feminității contemporane, moderne. Această apă de parfum completează în mod magistral colecția și va câștiga cu siguranță inimile multor femei care îmbrățișează principiul less is more. Iar acea sticlută mică trebuie să ne completeze mereu.
Kisses,
Valentina
parfum armani
armani si fiori
parfum notino
armani si fiori

You May Also Like

0 comentarii