When perfume meets style (IV)

by - 02 septembrie

armani in love with you
Motociclete și parfumuri? Libertate. Distracție. Adrenalină. Dar un adevăr și mai simplu despre motociclism te face să te întorci pentru mai mult: întotdeauna te simți mai bine după ce ai făcut o plimbare cu motocicleta. Cred din ce în ce mai mult că aceeași idee se aplică și în cazul parfumurilor. Poveștile pe care un parfum le spune mă încântă mai mult decât perfecțiunea tehnică. Când simt mirosul unui parfum precum Armani Emporio In Love With You, rămân ancorată în aria sa olfactivă. Imi plac motocicletele pentru că iubesc libertatea. Imi plac parfumurile pentru că efectul unui parfum este puternic și imediat. Contrar limbajului, memoria olfactivă nu poate fi denaturată de concepte.

In Love With You este noul meu parfum preferat de la Armani. Un miros incredibil de feminin, cu note de iasomie, vanilie și esență de Patchouli. Un parfum îndrăzneț, intens și senzual. Ca o motocicletă :) Fie vorba între noi, adevărul este că imi iubesc toate parfumurile la fel de mult și îmi este greu de fiecare dată să aleg unul pe care să îl folosesc indiferent de ocazie. Este greu să am o singură preferință când vine vorba de parfumuri și sunt sigură că nu sunt singura care crede asta.
parfum armani
Tocmai de aceea, chiar dacă vara s-a încheiat, sunt sigură că îți dorești un nou parfum. Mai ales că la Notino te așteaptă o toamnă plină reduceri. În cazul în care le-ai ratat, cele mai bune noutăți din anul 2019 sunt acum la un preț și mai bun!

Alegeți-vă produsele preferate din cele 4 categorii: parfumuri, îngrijirea tenului și a corpului, îngrijirea părului sau make-up, cu 20% reducere. Tot ce trebuie să faceți este să folosiți codul newro20 înainte de finalizarea comenzii!
Spor la shopping!
Kisses,
Valentina
parfum armani
parfum armani in love with you
parfum femei
parfum armani femei


You May Also Like

0 comentarii