Idei de cadouri pentru ea

by - 20 septembrie

cadouri pentru ea
Simțim zi de zi că viața devine din ce în ce mai rapidă și încercam de multe ori, cu greu să ținem pasul. Suntem bombardați mereu cu mii de mesaje, reclame și avem multiple opțiuni în orice domeniu. Adevărul este că se apropie cu pași repezi perioada sărbătorilor de iarnă, momentul anului în care ai nevoie de cadouri pentru ea, dar nu orice fel de cadouri, ci unele aparte care să îi arate recunoștința și admirația pe care i le porți. În alegerea cadoului potrivit trebuie să ții cont de personalitatea și stilul celei care urmează să primească darul. Însă fii atent și la ce spune că își dorește.

Un prim sfat ar fi să optezi pentru un parfum. Spune-mi, nu ți-ar plăcea ca de fiecare dată când se dă cu parfum, mirosul frumos să îi amintească de tine? Da, înțeleg că stai pe gânduri. Nu știi dacă să iei un parfum cu un miros dulce sau fresh, să fie puternic sau mai subtil, și de aici apare o întreagă bătaie de cap. Cea mai sigură alegere este să iei un parfum pe care știi că îl folosește deja. Dar ce ar fi viața dacă am merge mereu numai la sigur? Nu te împiedică nimic să riști și să îi dăruiești un parfum care ți-a plăcut în mod special. Va fi apreciat efortul și, cine știe, poate noul parfum va deveni preferatul ei. Doar tu ești cel care o cunoaște cel mai bine, nu?
PONT: Îți recomand setul Marc Jacobs Decadence. Îl găsești pe Notino.ro la un preț foarte bun și conține eau de parfum 50 ml+ gel de dus 75 ml.
set marc jacobs decadence
Femeilor le place să se fardeze, așa că nu ezita să iei cadou o trusă de cosmetice. De brand bun, cum ar fi paleta Makeup Revolution Pro HD, nu are cum să nu o facă să se simtă răsfățată. Mai ales dacă o rasfeți chiar tu. Sau ai putea să îi iei un set pentru voiaj de la Clinique, ori un set de pensule pentru make-up. Oricare ar fi alegerea, te asigur că va fi încântată.
produse machiaj
set voiaj clinique
De asemenea, probabil știi deja că nouă, femeilor, ne place să ne aranjăm părul și că niciodată, dar niciodată nu avem suficiente aparate. Eu, de exemplu, am pus ochii pe noul ondulator BaByliss Pro Curling Iron MiraCurl. Spun asta fiindca în octombrie e ziua mea. Cine știe...poate va citi persoana potrivită articolul :))
baybyliss iron curling
E momentul să ieși din zona de confort (și de lene). Fie că vrei să recunoști sau nu, în ceea ce ne privește, cadourile, atențiile și dovezile de iubire sunt în capul listei de responsabilități a capului de familie. Adică al tău!

You May Also Like

0 comentarii