Festival look

by - 21 august

Știu. Vara se apropie de final, dar asta nu înseamnă că sezonul festivalurilor s-a terminat. Dacă nu ai bifat anul acesta Electric Castle sau Untold, mai ai încă timp să iei parte la o astfel de petrecere. Muzica, atmosfera, oamenii, totul este învăluit într-un aer de poveste la care visăm întreg anul. Festivalurile sunt definiția vieții trăite la maxim! Iar ținuta, machiajul și coafura fac parte din tot acest ansamblu. Dacă ai admirat adesea look-uri cu sclipici pe Instagram, însă ai avut prea multe rețineri pentru a încerca unul, un festival este ocazia perfectă. Odată cu amploarea acestor evenimente și a outfit-urilor excentrice glitter-ul a ajuns să fie un must în ceea ce privește festival makeup 2019.

Dacă îți dorești să ieși din anonimat prin intermediul machiajului, îți recomand să dai la o parte plasa de siguranță și să te aventurezi către un look mai neconvențional, care să se traducă prin efecte dramatice. Distracția nu are limite la un festival, așa că nici machiajul nu ar trebui. Acum este momentul perfect în care îți poți permite să experimentezi combinații inedite de produse și culori. V-o spun stiliștii care vă recomandă cam tot ce nu puteți purta într-o zi obișnuită. Fie că alegi strasuri mici sau sclipici pentru față, vara îți ține pumnii și îți oferă luminozitatea ideală. Așă că fetelor, cu un așa machiaj nu aveți cum să treceți neobservate!
În ceea ce mă privește, mă știți deja: nu sunt nicidecum o iubitoare de "bling-bling", dar parcă la un festival acest machiaj este parte din peisaj, parcă se potrivește. Și cred că este păcat să ratăm acest moment, pentru că următorul va veni tocmai la anul! Dacă întreaga ținută este construită cât mai simplu, optează pentru un strop de culoare în zona makeup-ului. Eu am ales un glitter de la Makeup Revolution, pe care l-am găsit la un super preț la Notino, și l-am folosit în zona feței, atât cât să mă integrez in peisajul festivalului. Ideea e doar să ne dorim să încercăm!
Kisses,
Valentina!

You May Also Like

0 comentarii