21 Jumpsuit

by - 02 august

Recunosc: nu prea port salopete. Iar atunci când cei de la Clessidra m-au provocat să îmbrac o salopetă, care mai era și scurtă, am fost puțin sceptică. Dar, viața ne demonstrează mereu că nu trebuie să spui niciodată... niciodată.

Salopetele sunt, fără îndoială, o declarație de stil. O haină banală pentru muncitori si femieri, brusc a devenit foarte chic în ultimii ani. Din cap până în picioare creează un aspect frapant, care trece dincolo de o rochie sau pantaloni, la teritorii mai trendy. Ușor de purtat și bune pentru orice tip de activitate, cine s-ar fi gândit că anii de glorie ai modei vor face acest element un must have în orice garderobă modernă? În timp ce o rochie este alegerea "sigură" pentru o ținută clasică, aceasta va avea rar același impact precum o salopetă. Dar fiind un obiect vestimentar mai controversat, cum facem să combinăm salopeta pentru look-ul perfect și dorit?

Fără îndoială, dacă alegi să porți o salopetă, este recomandat să faci din ea elementul central al ținutei. Nu uita că o poți trata ca pe cea mai elegantă rochie, astfel încât să nu ai nicio scuză să nu o accesorizezi echilibrat sau să renunți la pantofii cu toc. Pentru că da, este o alternativă extraordinară pentru o rochie de seară, oferind în același timp un factor de originalitate. Ca să arăți impecabil, alege salopeta din material elegant, în tonuri neutre cu mici detalii chic. Încălțămintea elegantă și accesoriile vor întregi ținuta pentru un look perfect. Alege un stil elegant care să îți flateze silueta!
În primul rând, la salopete e foarte importantă măsură. Să fie măsura corectă. Să-ți vină perfect! Dacă niste pantaloni care îți sunt puțin mari în talie pot fi ajustați cu o curea, o mărime nepotrivită la salopetă nu poate fi mascată în niciun fel. De aceea, e important să nu fie cu un număr prea mare, dar nici cu un număr prea mic, să țipe pe tine, pentru că o salopetă strâmtă are șanse mai mari să fie vulgară. Caută modele care să-ți vină bine, să se așeze frumos pe formele tale și care să aibă lungimea potrivită pentru înălțimea ta.

Eu am ales o salopetă albă, în stil elegant, cu influențe retro. Se poartă croiala casual și texturile cât mai interesante! Fiind o piesă uni, am optat pentru un accesoriu interesant, incitant și atât. Sau poate aș fi putut alege ceva cercei extravaganți. Dar n-aș alege nimic mediu, nici mare, nici mic, nici mult, nici puțin. Optează întotdeuna pentru accesorii puține, dar de efect! Sigur, cel mai important accesoriu, rămâne zâmbetul!:)
Kisses,
Valentina

You May Also Like

0 comentarii