When perfume meets style (III)

by - 29 iulie

Ziua de luni. Cu ploaie. Prea multă ploaie. Se întâmplă uneori ca cerul nostru să întâlnească ploaia sau norii, însă la finalul fiecărui drum pe care îl parcurgem nu putem spune că nu a meritat. Cel mai frumos dar pe care îl putem primi este viața cu toate nuanțele ei.

Tocmai de aceea am pentru voi o veste bună: cumpărați acum produsele voastre favorite de pe Notino de minim 220 RON și primiți o reducere de 25 RON la următoarea comandă! Voucherul de cumpărături o să fie ambalat în comandă împreună cu produsele. Viața e frumoasă, nu-i așa?

Parfumul de azi: Lancôme La Vie Est Belle.  Continui seria poveștilor parfumate tocmai cu el pentru că îmi împărtășește viziunea asupra frumuseții într-o creație excepțională care descrie feminintatea și bucuria de a trăi. Pentru fiecare rază de soare ce ne-a mângâiat, pentru fiecare zâmbet, pentru fiecare vorbă frumoasă, reușitele mai mici sau mai mari și momentele în care am iubit și am fost iubite merită să spunem că viața e frumoasă!
Praline, pere, migdale, coacăze negre și vanilie. Nu, nu sunt ingrediente ale unei rețete, ci ale unui parfum Lancôme care reprezintă o alegere: cea de a scăpa de convenții și de a crea propria cale spre fericire. Îți ocupă trupul, mintea, sufletul, casa! Te face să-l iubești și, în același timp, să te întrebi cum poate avea un astfel de efect asupra ta! A fost un fel de chimie între noi de când am aflat de existența sa. Genul acela de chimie care te face să îl dorești și să te întrebi dacă îi poți face față.

Da, este un parfum ce te poartă, nu se lasă purtat și atât. Nu îți dă prea multe opțiuni. Îl iubești sau îl urăști. Eu am ales iubirea. Dacă încerc cumva să îl ignor, să mă prefac că l-am uitat, îmi va răsuci cuțitul în rană ori de câte ori îl voi vedea cu altcineva. Cam așa se scrie povestea mea Lancome La Vie Este Belle: în cuvinte, imagini și emoții...
Kisses,
Valentina

You May Also Like

0 comentarii