When perfume meets style (II)

by - 10 iulie

Așa cum v-am promis, voi continua să vă prezint parfumurile mele preferate. Astăzi vreau să vă vorbesc despre: Yves Saint Laurent Black OpiumȘtiu cât de greu e să găsești un parfum frumos, care să reziste și care să te reprezinte. Până la urmă, parfumul poate spune multe despre personalitatea unei persoane. Este un fel de haină invizibilă, care ne dă stil și lasă o amprentă în urma noastră.

Așa cum alegem cu meticulozitate o haină, la fel se întâmplă și cu parfumul. Acea sticlută mică trebuie să ne completeze. Black Opium este parfumul tinereții, al rebeliunii, al celor care dansează de seara până dimineața, al celor care sunt mereu la curent cu trendurile. La început, parfumul intens de cafea are scopul să îți trezească simțurile. Apoi, parfumul devine din ce în ce mai feminin și delicat datorită florilor de iasomie și portocal. În final, parfumul capătă o notă de mister și de eleganță datorită notelor de vanilie, patchouli și lemn.
Ce-a dorit mai exact Yves Saint Laurent să creeze în acest parfum? O imagine decadentă, barocă, a Orientului exotic. Un parfum care să rămână în istorie, care să creeze dependență. Tocmai de aici și numele său. Și a reușit, aș spune. Chiar dacă este un parfum cu aromă intensă, potrivit pentru ocazii  mai speciale, mie îmi place să-l port și cu alte ocazii. Uneori îl folosesc chiar și la birou. Sticla este extrem de elegantă și-mi place la nebunie, iar rezistență este una foarte mare.

Legat de locul de unde e achiziționat parfumul, cei de la Notino au demarat încă de luni o campanie Black Friday cu reduceri de 20% la branduri de top. Tot ce trebuie să faceți este să folosiți codul reducere20. Am vrut să știi și tu asta, mai ales că urmează perioada vacanțelor și sunt sigură că ai nevoie de un parfum nou sau de produse de îngrijire!
Kisses,
Valentina

You May Also Like

0 comentarii