Snow White

by - 15 iulie

"Mirror, mirror on the wall, who is the fairest of them all?"


Standarde, prejudecăți, dimensiuni perfecte, forme ideale... toate acestea ne-au știrbit de prea mult ori încrederea în noi. Dar adevărul este că, frumusețea nu are standarde și nici grade comparație. Nu ține cont nici de părerile celor din jur. Nu ține cont de culoare, dimensiuni sau trăsături și nu se măsoară în numere. Sute de femei se luptă zilnic pentru a ajunge la standardele de frumusețe care le sunt insuflate. Însă fiecare persoană are tiparele personale de frumusețe, tocmai pentru că frumusețea stă întotdeauna în ochii celui care privește.

Sub presiunea stereotipurilor și a societății, standardele de frumusețe se schimbă de la o epocă la alta. Și chiar mai des. Iar noi, femeile, am căutat mereu perfecțiunea din reviste. Mai ales când eram adolescente, naive, încercând cu orice preț să sfidăm trecerea anilor. Ce-i drept și tehnicile de înfrumusețare sunt din ce în ce mai multe. Dar care este limita dintre normalitate și exagerare? Acum cred tot mai tare că nu există femei urâte și femei frumoase, ci femei care știu sau nu să ia decizii bune, care să le evidențieze frumusețea naturală, oricât ar fi ea de diferită de normă. Frumusețea înseamnă simplitate și diversitate. În rest, sunt trenduri.
Frumusețea nu înseamnă numai ochii perfect conturați, buze roșii ca focul sau un fard de pleoape ales cu grijă. Încerc să nu ies din casă neîngrijită, din respect pentru oamenii din jur, pentru cei care mă plac, pentru cei care mă urmăresc. Dar, a nu confunda a fi neîngrijită cu a exagera în a fi perfectă. Nu suntem perfecți! Pe tine nu te definesc accesoriile pe care le porți! Cu siguranță, spun multe despre tine, dar nu sunt definitorii. Adevărata frumusețe depășește aparențele, izvorăște din sublim și simplitate. Este atitudine, curaj, putere, dar și sensibilitate, toleranță și dragoste.

Frumusețea vine din interior. Vrei să fii fericită? Perfect! Tot ceea ce trebuie să faci este să înveți să trăiești cu tine însuți, să fii multumită de ceea ce esti, să fii cu zâmbetul pe buze, deoarece zâmbetul este cel mai bun accesoriu! Draga mea, frumoasă te face felul în care gândești, frumoasă ești când iubești și dăruiești, când transmiți celor din jurul tău bucurie. Ești frumoasă când te simți bine în pielea ta. Și nu uita, atitudinea ta este o alegere!
Kisses,
Valentina

You May Also Like

0 comentarii