Made in Romania

by - 31 iulie

Nu sufăr de patriotism exacerbat, dar susțin brandurile românești. Ideea e că le susțin atâta timp cât simt că merită acest lucru și nu doar de dragul faptului că funcționează pe teritoriul acestei țări. Nu doar pe nișa de fashion (vedeti ce patrioată sunt că deja vorbesc în romgleză), ci în general. Noi ,românii, suntem oameni întreprinzători și creativi (nu toți, ce-i drept ) și, deseori, ne luptăm cu morile de vânt pentru a ne fi recunoscute meritele. Eu, însă, nu mă mai mir de mult când văd ceva cu un design interesant, bine croit și din materiale bune MADE IN ROMANIA!

Iubesc oamenii creativi care fac lucruri frumoase și cu bun gust. Încă de la primele ore de biologie pe care le-am avut la școală, am fost învățați că fiecare dintre noi este unic din punct de vedere genetic și asta este marele nostru avantaj. Însă mulți dintre noi uită aceste aspecte și ajung să se piardă într-o lume axată din ce în ce mai mult pe consumerism. Mă gândeam zilele trecute la cât de important este ceea ce purtăm noi, nu doar ca aspect, ci ca textură și senzație de confort. Nu este vorba numai de preț, ci despre faptul că plătești pentru performanță. Ca în multe alegeri pe care le avem de făcut, e important să decidem ce primează pentru noi. Într-o lume de "fast fashion", diferențierea se face în baza originalității și a potrivirii cu personalitatea proprie. Îmi doresc să-ți arăt că există și alte variante în afara celor pe care poate, uneori, le alegem din obișnuință sau comoditate. Și că, cu cât vezi și descoperi mai mult, cu atât realizezi că în România există și lucruri bune. Sau oameni buni și serioși. 
Cum tendința de a consuma produse locale s-a intensificat în ultimii ani, iar românii au început să-și îndrepte atenția inclusiv către brandurile românești, au apărut tot mai multe magazine online, cât și offline. Deși brandurile străine sunt încă prefereatele românilor, datorită prețurilor mici pe care le oferă, s-a dus vremea când brandurile ajungeau la consumatori prin manipulare și prin atragerea lor cu orice preț. Cele mai bune produse se nasc atunci când ești cu adevărat aproape de consumator. Așa poți să identifici unde se află o nevoie și apoi să o transformi cât mai creativ într-o idee. Produsele românești sunt din ce în ce mai mult apreciate pentru calitate, originalitate și pentru faptul că reprezintă o alternativă la colecțiile în masă oferite de brandurile străine. Mă bucur să văd că ia amploare acest fashion responsabil orientat către lucruri de calitate, piese vestimentare care nu se demodează niciodată și, de asemenea, orientat către designul vestimentar românesc 

Mi-am propus să folosesc cât mai multe branduri și produse românești, așa că astăzi vă prezint și vouă unul: DAMES. Rafinament, simplitate și calitate, acestea sunt cuvintele care definesc brandul. Însă ce mi-a atras atenția cel mai mult este nota cool, designul tineresc și colorat și croielile care complimentează chiar și o siluetă ce nu se încadrează în tiparele clasice de frumusețe. Un brand nonconformist, care combină printuri curajoase cu detalii prețioase, cum este dantela.

Comandă acum un produs din gama premium, folosind codul valentina20 și beneficiezi de un discount de 20%!!!

Până data viitoare, caută brandurile românești (și nu doar de 1 Decembrie), oferă credit proiectelor noi, susține-le pe cele vechi și nu uita că cel mai important este să te placi tu! 
Kisses,
Valentina

You May Also Like

0 comentarii