Fashion pattern

by - 19 iulie

Moda anului 2019 a adus texturi noi și combinații surprinzătoare. Floral, animal print, paisley, buline sau elemente inspirate din natură, imprimeurile aduc o notă de prospețime oricărei ținute, te fac pur și simplu să vibrezi, indiferent de vremea de afară. Tendințele sunt pe de-o parte focusate pe amestecul de straturi și material, iar pe de altă parte accentul se pune pe siluetă și multe detalii jucăușe. Abilitatea de a combina clasicul și culorile strălucitoare, plus accesoriile extravange, este una dintre principalele reguli ale acestui sezon.

Mereu la modă, mereu în magazinele celebre, animal print-ul pare să nu dispară din peisaj. Să fie oare vorba despre spiritul rebel care se regăsește în fiecare dintre noi? Nu poți să negi că ai cel puțin o piesă vestimentară sau un accesoriu de acest gen în garderoba ta. Animal printul rămâne, fără doar și poate, un clasic în frumoasa lumea a designului. Să iubim hainele animal print doar pentru că ele simbolizau, la un moment dat, puterea și rangul superior? Să ne placă amestecul nebun de pete și să vrem, cu orice preț, să ne reîntoarcem în natură? Sau e vorba doar despre puterea de seducție? Oricare ar fi răspunsul, un lucru este sigur: acest imprimeu este puternic ancorat în trendurile sezonului. Și nici nu cred că va dispărea vreodată. Leopard, tigru, zebră sau șarpe, imprimeul animal are referințe din zona seducției, a laturii sexuale care se găsește în fiecare femeie. Dar, aici apare marea problemă, cum îl folosim pentru a nu pica în vulgar?
Oricum, ideea e că nu ar trebui să ne temem să îl purtăm, ci să îl îmblânzim. Pentru că nu cred că există o cale de mijloc atunci când vine vorba de acest imprimeu. Eu una îl ador, deși nu il port atât de des. În ciuda reputației de a fi obraznic și ușor de remarcat, este neașteptat de neutru atunci când este asortat cu piesele potrivite, în stilul potrivit. Trebuie să reții, însă, că animal printul nu este ca imprimeul floral, mai exact nu este pentru toată lumea. Trebuie să ai încredere în tine pentru a purta un astfel de print, deoarece mereu vei fi în centrul atenției. Te încurajez să treci peste regulile impuse, să renunți la ținutele minimaliste reinventându-ți propiul stil. Christian Dior spunea că " pentru a purta animal print trebuie să ai o anumită feminitate care este ușor sofisticată. Dacă ești inocentă și dulce, mai bine nu-l purta". Iar eu sunt de acord 100% cu această afrimație.
Kisses,
Valentina

You May Also Like

0 comentarii