When perfume meets style

by - 18 iunie

Cred că nu există femeie pe lumea asta care să nu iubească parfumurile. Parfumurile nu sunt simple cosmetice, sunt produse ce ne definesc și ne completează personalitatea. Cu note florale, fructate, orientale și exotice, parfumul este acel "accesoriu" care ne subliniază personalitatea și, cu fiecare picătură, ne aduce zâmbetul pe buze. Recunosc, îmi plac parfumurile și am o slăbiciune pentru ele. Îmi place să ma joc cu ele, să mă îmbrace, să ma definească, să-mi condimenteze stările de spirit. Îmi plac doar anumite arome și rămân fidelă unora dintre ele. Pentru că eu folosesc parfumul în funcție de starea de spirit pe care o am într-o anumită zi.

Fiecare parfum are farmecul lui, aromele lui, fiecare combinație este unică. Îmi plac parfumurile, romantice, prezentate într-un mod ce mă face să visez, ce mă "îmbracă" într-o poveste în care eu sunt personajul principal. De multe ori plec în vacanță, sperând să găsesc la destinație, o mireasmă care să-mi aducă aminte exclusiv de acea vacanță. Atunci când nu mai am răbdare până la următoarea escapadă apelez întodeauna cu încredere la Notino. Este locul unde știu că voi găsi mereu promoții extrem de interesante, o gamă largă de produse, profesionalism și mai ales promptitudine.  Luna această au o ofertă specială la parfumuri, așă că dacă iți cauți un parfum nou pentru vacanță trebuie să arunci o privire. 

Și pentru că tot a venit vorba de vacanțe, trebuie să vă spun că în perioada 17.06.-23.06 primiți o sticluță reîncărcabilă pentru parfum, gratuit la cumpărături de minim 220 RON de pe site-ul Notino.ro.
Toți suntem legați de una sau mai multe miresme, care fie fac parte din intimitatea noastră, fie ne amintesc de o persoană specială sau de un moment de neuitat. Parfumurile mele au fost multe și diverse, adaptate vârstei și felului în care mă simțeam. 

Astăzi vreau să-ti prezint 3 dintre ele și promit că seria va continua!

Primul despre care vreau să îți povestec este singurul parfum care a reușit să mă cucerească pe loc și care mi-a rămas în inimă mai bine de șapte ani; este vorba despre Chanel Coco Mademoiselle. O poezie continuă, ancorată în trecut și orientată către viitor, este însăși amprenta iubirii ce radiază prin eleganța și rafinamentul unei parizience într-un ambient romantic și cald. Este un parfum intens, feminin, dar în același timp clasicul pe care orice produs Chanel îl deține, îi dă o notă în plus de originalitate și eleganță.
Un alt parfum pe care îl îndrăgesc și despre care vreau să îti povestesc puțin este TOM FORD White Patchouli. Un parfum de patchouli ce se adresează femeilor cu șarm, puternice și sigure pe sine. Și nu orice parfum poate face asta. Desigur, citisem multe recenzii despre acest parfum-unii îl iubesc, alții il urăsc, unii îl consideră prețios, alții ieftin, sintetic și fără personalitate...dar eu l-am probat pe pielea mea și îl consider PERFECT.  Tom Ford se inpiră din moștenirea și tradiția parfumeriei, căreia îi insuflă modernitate pentru a da o altă imagine parfumului.
Cel de-al treilea, dar nu cel din urmă este MUGLER Aura. Fiecare parfum de la Mugler are o latură neobișnuită ascunsă în adâncimile compoziției. Asă că nici acesta nu este un parfum comod. Nu e un parfum pe care îl aplici și ieși din casă să mergi după pâine și câteva roșii. Ai ghicit! MUGLER Aura cere puțină decodare. Te poți plânge orice și inclusiv să nu suporți deloc acest parfum, însă cu siguranță nu îl poți acuza că îi lipsește rafinamentul. Cu un design unic, de culoarea smaraldului, Aura deține doar câteva ingrediente cheie ce foarmează un miros inconfundabil.
Vouă care vă place cel mai mult?
Kisses,
Valentina

You May Also Like

0 comentarii