Shape of my heart

by - 20 iunie

Sezonul acesta cerceii au revenit în centrul atenției. Dimensiunile impresionante atrag foarte mult atenția asupra lor, motiv pentru care nu trebuie să îți faci griji atunci când vine vorba de accesoriile pe care le porți. Se poartă cerceii ca element central al ținutei, cercei mari, statement, din materiale surprinzătoare, cercei hand made, colorați, surprinzători. Poți alege cu încredere doar o pereche de cercei, iar ținuta ta va fi completată perfect. În funcție de preferințe, poți alege diferite modele care să te reprezinte și prin care să le arăți celor din jur cât ești de originală. Încă o veste bună este că există cercei potriviți pentru orice timp de formă a feței. Esențial este ca, atunci când mergi la shopping, să nu îți fie teamă să încerci și cerceii neobișnuiți, care ies din comun. Ai putea fi surprinsă de efectul stylish pe care îl pot aduce unei ținute office care are mare nevoie de un element statement ca să nu pară plictisitoare.

Da, cred că a venit momentul să dăm deoparte cerceii cu pietricele, finuți... Pentru că 2019 aduce un nou trend în materie de cercei și cred că o să-ți placă la nebunie! Pentru că sunt speciali, cerceii supradimensionați trebuie să aibă un design cu totul aparte. Când vine vorba despre formă, lasă-ți imaginația să zboare. Au fost văzuți cercei- evident masivi, în formă de inimă și cercuri, cercei care zboară până sub zona claviculei, cercei care prin forma lor, te transformă instantaneu.Noi, femeile putem fi acuzate de multe lucruri, vorbă multă (prea multă ar zice ai noștri parteneri) sau indecizie- dar de lipsa imaginației, ba! Nu încerca, însă să pari ceea ce nu te reprezintă. Asta nu înseamnă că nu poți să faci o schimbare de look. Experimentează fără probleme, dar să faci în așa fel încât să te simți bine in pielea ta. Tu esti singurul om care trebuie să conteze! Fără prea mari eforturi, transformăm banalul în spectacol reușind cu brio să ținem rutina la distanță! În final, nu uita că scump nu e mereu echivalent cu bun. Poți găsi cercei ieftini care arată demențial și alții scumpi pe care să nu îți vină să îi apropii măcar de urechi.

Când vine vorba de accesorii deosebite la preturi accesibile întodeauna apelez la Glamadea Boutique! Mereu au ceva care să-mi placă. Dacă totuși nu esți adepta acestui stil, sunt convinsă că vei găsi alte modele pe gustul tău!
Kisses,
Valentina

You May Also Like

0 comentarii