Black or white?

by - 07 iunie

New York înseamnă un amalgam de sentimente. Prima senzație e că te-ai pomenit în mijlocul unei imense babilonii, unei mari dezordini.  De îndată ce ajungi în nebunia din Times Square, vezi primele taxi-uri galbene, zărești în depărtare Empire State Building, te plimbi pe Fifth Avenue, simți agitația de pe Wall Street, te plimbi prin Central Park, mănânci un bagel de pe stradă sau traversezi podul Brooklyn, realizezi că ți-ai îndeplinit un vis. Vizita în marele megalopolis al lumii a fost copleșitoare.

E un amestec halucinant de popoare. Ai impresia, mergând pe stradă, că pe lângă tine trec reprezentanții tuturor raselor și popoarelor lumii. Un loc în care, într-adevăr, orice pare posibil, dacă ești suficient de determinat. Un oraș în care ambițiile se ridică la fel de sus ca zgârie-norii și unde nu contează din ce țară provii, ce culoare a pielii ai sau cărei religii aparții. Pentru că după ce stai mai mult timp, îți dai seama că dezordinea aparentă e ordonată. 

Toate aceste rase și naționalităti conviețuiesc pașnic, trăiesc cot la cot și chiar colaborează între ele. Aici nu contează ce culoare are pielea unui om. Frontierele se șterg, oamenii nu se baricadează în limitele etnicului ca într-o fortăreață. Dacă ești bun, vei fi recunoscut, pentru că, în ciuda prejudecăților lor, oamenii vor alege întodeauna ce e mai bun. Și asta contează mai mult decât culoarea pielii, tăietura ochilor sau orientarea sexuală.


"Nu-mi pasă că ești negru, alb, hetero bisexual, gay, lesbiană, scund, înalt, gras, slab, bogat sau sărac. Dacă ești de treaba cu mine, sunt de treabă cu tine"
Eminem

Revenind la ținutele de astăzi, am ales pentru vizita la New York două rochii, pe cât de diferite, pe atât de frumoase. Îmi place să port rochii. E simplu, e comod și te face să arăti bine. Cel mai mult îmi plac rochiile care îmi dau o anumită stare de spirit. O rochie midi albă, romantică, ce te trimite cu gândul la o escapadă de weekend sau la o plimbare pe insula Roosevelt sau o rochie mini neagră ce mi-a adus aminte de Sex and the City? Pe amândouă le găsești la ChicDiva (un brand 100% made in Romania) la reducere, deci nu le poți rata! Au și o promoție foarte interesantă: dacă plătești cu cardul primești 10% discount + transport gratuit la întreaga comandă.
Vouă care vă place mai mult?

You May Also Like

0 comentarii