Two dresses

by - 13 mai

Happy Monday, everyone! Mă bucur să ne regăsim aici, în locul meu preferat, unde iubesc să împart cu voi gândurile și ideile mele. Începutul de săptămână poate fi frumos și promițător, însă asta ține numai de noi și de gândirea noastră. Nu mai este o supriză pentru nimeni că iubesc rochiile, în special în perioada aceasta când căldura de afară ne ademenește cumva să purtăm cât mai puține haine, cât mai fluide, cât mai delicate. Așa că, în ultima perioadă am vânat rochii: cu print, într-o culoare, midi, cu spatele gol, mai scurte sau maxi.

O rochie frumoasă ne amintește de ce iubim viața, iar primăvara este despre asta! Totul redevine viu și vibrant, iar inimile noastre sunt mai pline, motive de bucurie parcă sunt mai multe. Tocmai de aceea, să fii la modă nu înseamnă că trebuie să te simți inconfortabil. Desigur, pantofii cu toc sunt absolut extraordinari, însă din când în când poți să faci o pauză de la durerile de picioare și să optezi pentru încălțăminte sport. Dar dacă porți adidași nu ești obligată să te îmbraci cu trening sau blugi. Ci ai o portiță de scăpare, deoarece poți fi feminină și încălțată comod în același timp. Cu alte cuvinte, poți purta rochii și adidași fără să comiți o crimă a modei.

Fie că sunt adidași de alergat, teneși sau arată mai glamour, până acum ceva timp pantofii sport nu erau asociați cu rochia. Iată că aceste reguli nu mai sunt valabile. Obții astfel un echilibru perfect între stilul feminin și cel casual, de zi cu zi. Evită, însă, să combini adidașii cu rochii accesorizate si nu pune prea multe bijuterii.
Exotice, extravagante, ultra-colorate, cu forme neașteptate, imprimeurile domină, an de an, lookbook-urile brandurilor. Totuși, rămân un subiect sensibil și greu de gestionat. Imprimeurile geometrice dau o tușă artistică ținutei tale și poate avea de la un aer retro, la unul futurist. Dacă ești adepta unui stil subtil poți adopta o rochie cu pătrățele.

Poate te-ai gândit că rochiile cu imprimeuri adaugă kilograme în plus sau sunt pur și simplu prea încărcate. Secretul este să șții să le alegi în funcție de silueta ta. Nu opta niciodată pentru imprimeuri cu model orizontal sau detalii foarte mici dacă vrei să ascunzi câteva kilograme. Imprimeurile sunt precum anotimpurile: mai vesele, mai terne, simple sau aglomerate. Tu alegi combinațiile care te definesc. Deoarece print-urile oferă din start o notă plină, încarcătă rochiei, ai grijă să nu o supra aglomerezi  cu accesorii. De cele mai multe ori este suficientă rochia în sine și o pereche de sandale.
Care dintre cele două vă place mai mult?
Kisses,
Valentina

You May Also Like

0 comentarii