Orange & dots

by - 03 mai

Puține sunt femeile care nu ajung, măcar pentru o scurtă perioadă din viața lor, victime ale modei. Fiecare dintre noi a cumpărat și a purtat articole vestimentare care nu ni se potriveau, dar erau în mare trend. Pantalonii culottes sunt acei pantaloni de lungime midi, cu o croială oversized, având o înfățișare aparent ciudată. Totuși, nu este chiar așa... Nu mi-au plăcut când au apărut și puteam să jur că nu am să-i port niciodată, dar am învățat să-i iubesc. Așadar, în loc să vă spuneți fricilor voastre stilistice, vă propun să le înfruntați. Ieșiți din zona de confort, faceți-vă curaj să adăugați ceva cu adevărat nou în garderobă. Vă învăț eu cum- vedeți mai jos!

Din fericire, industria fashion vine tot mai des în ultimii ani cu propuneri vestimentare ușor de accesorizat și adaptat oricărei vârste și conformații. Pantalonii culottes se adaptează, fără doar și poate, oricărui stil vestimentar. Pot fi purtați atât la un eveniment important, cât și într-un cadru relaxat, la shopping sau în vacanță. Îi poți introduce cu ușurință în garderoba ta pentru completarea ținutelor elegante, casual sau office. Secretul rezidă în detalii și în combinații făcute corect. La fel de important este și să-ți cunoști foarte bine corpul, cu atuurile și micile sale imperfecțiuni.
Încă un aspect extrem de important este cel al proporțiilor: pantalonii culottes care sunt largi prin definiție, trebuie purtați cu elemente care accentuează talia, fie prin volum,fie prin lungime. În privința pantofilor, o pereche de sandale finuțe vor alungi piciorul, tăiat de lungimea pantalonilor. Desigur, ține cont de stilul și textura pantalonilor!

Ce trebuie să stii despre pantalonii stil culottes?
  • sunt o piesă vestimentară extrem de chic
  • sunt foarte versatili astfel încât pot fi elementul cheie atât pentru ținute business cât și pentru cele casual
  • sunt ideali pentru călătorii
  • pot fi purtați atât cu încâlțăminte sport, cu balerini, dar și cu sandale cu toc
  • sunt la fel de fermecători în culori neutre, colorați sau cu diferite imprimeuri
  • sunt perfecti pentru sezonul primăvară-vară
  • rămân în trend și in sezonul următor și probabil multă vreme de acum înainte, ca o piesă statement în jurul căreia poți construi o ținută de succes.
Când vine vorba despre vestimentație, cea mai bună atitudine este să te relaxezi, să te distrezi și să experimentezi. Riscurile vestimentare se pot transforma în catastrofe doar dacă nu ai imaginație și simț estetic. Dacă nu te încadrezi la această categorie, ia-ți inima în dinți și experimentează! Sunt de acord că e o noutate a modei, dar e mult mai ușor de purtat decât vă imaginați... Și nu ar fi păcat să ratați o piesă cu potențial stilistic, din cauza unei mici voci care dă glas nesiguranțelor și temerilor voastre?
Kisses,
Valentina

You May Also Like

0 comentarii