No bad hair days

by - 14 mai

Întotdeauna m-au fascinat parfumurile. Da, toată viața mi-am căutat "parfumul"! Acela care miroase ca tine și tu ca el chiar și atunci când nu sunteți împreună. Acela după care ești recunoscută, care nu dispare nici după spălare, acela care ți se imprimă în ADN. Odată ce l-am găsit, nu m-am putut opri doar la unu. Pentru că-mi plac multe. Dar nu oricare. Îmi plac parfumurile cu personalitate. Parfumurile sofisticate cu ingrediente și note neașteptate. Și pentru că vorbim de note surprinzătoare, unul dintre parfumurile mele preferate este MUGLER Alien. Un parfum de ambră ce exprimă un contrast sublim între ceva extraordinar  și o piesă ultra-casual. Așa că, atunci când l-am găsit la un preț atât de bun pe Notino nu m-am putut abține să nu-l achiziționez, din nou.
Dar nu despre asta vreau să vă vorbesc astăzi. Dacă mă urmăriți pe Instagram, probabil ați observat că m-am vopsit recent. M-am decolorat pentru prima dată și mi-am deschis nuanța părului semnificativ. Și nu intenționez să mă opresc aici. Vreau ca în timp să ajung să obțin blondul acela alb-platinat perfect. Dar pentru asta este nevoie de răbdare. Și multă îngrijire și hidratare. De aceea, mi-am comandat, tot de pe Notino, un tratament profesional pentru păr vopsit de la Wella Professionals. Iubesc produsele Wella Professionals, iar tratamentul acesta mi-a oferit, încă de la prima spălare, o hidratare intensă. Ceea ce, ținând cont de trauma la care mi-a fost supus părul în urma decolorării, este fantastic. Îmi place că îmi descurcă părul, îl face moale și mătăsos. Eu l-am folosit după fiecare spălare, în loc de mască de păr, nu doar imediat după colorarea părului. După spălarea părului, întodeauna tamponez bine părul cu un prosop, după care aplic tratamentul.

Părul blond este o nuanță foarte greu de întreținut, deoarece fără o îngrijire atentă, îsi poate pierde rapid toată frumusețea. Tocmai de aceea trebuie să incluzi în ritualul tău de îngrijire un tratament pentru reparare și protejare a culorii. Regula de bază în îngrijirea blondului constă în hidratare, o hidratare cât mai profundă. Îți recomand să alegi întodeauna produse profesionale și fără parabeni sau sulfați, pentru a evita multitudinea de substante chimice conținute și care ar putea amplifica deteriorarea. Te sfătuiesc să alegi acest tratament de păr în locul unui balsam obișnuit, tocmai pentru că are o putere de hidratare mult mai mare, special concepută pentru părul vopsit și deteriorat.
Trebuie să vă spun că l-am găsit la un preț foarte bun, mai ales că vorbim de o cantitate de 1000ml care, cu siguranță, îmi va ajunge mult timp de acum încolo. Pe lângă toate acestea, cei de la Notino au din 13 mai o reducere specială de 15 % la orice produs de îngrijire a părului, a pielii sau make-up. Tot ce trebuie să faceți este să folosit codul reducere15 la plasarea comenzii (oferta nu se aplică produselor aflate la reducere sau lichidare de stoc)

Profitați de această ocazie specială si comandați-vă acum produsele preferate la un super pret!

You May Also Like

0 comentarii