Green mood

by - 02 mai

Toată lumea vorbește despre ciclul tendințelor modei, de aceea, acum mai mult ca niciodată, va trebui să trecem de la teorie la practică. În noul sezon, se cere o revizuire totală a dulapului de bază și, de această dată, în centrul atenției sunt pantalonii. Ținutele de birou din noul sezon devin mai lejere, relaxate și îmbrățișează feminitatea încrezătoare în forțele proprii- adică acele femei care își fac singure loc la masa directorială. Unele modele de pantaloni nu se demodează niciodată și rămân permanent elemente de bază. Dar când vrei să obții un look modern și interesant, îndrăznește să porți și altceva.

Noul stil office sparge granița dintre formal și casual și permite să îți asumi stilul personal astfel încât să arăți impecabil indiferent că este vorba de o întâlnire de afaceri sau de o petrecere neprevăzută cu prietenii după birou. Un exemplu sunt pantalonii în carouri, cu croială fixă, care îți pot transforma complet orice ținută. În termeni de culori și accesorizare, nuanțele clasice monocrome "de birou" sunt accentuate de imprimeuri puternice vizual cum ar fi imprimeurile geometrice și animal printul sau de culori luminoase, cum ar fi verdele.
Trendul printurilor grafice este departe de a se sfârși! De la început trebuie spus că imprimeurile trebuie alese cu grijă, chiar dacă pentru multe dintre noi par a fi o opțiune simplă și la îndemână. În funcție de culorile, mărime și modelul pantalonilor, imprimeul te poate avantaja sau dimpotrivă.
Kisses,
Valentina

You May Also Like

0 comentarii