Yellow power

by - 22 februarie

Culorile anului 2019 în modă vor reflecta tendințele spre care se îndreaptă întreaga industrie a fashion-ului, și anume: eleganță, rafinament, originalitate și prestanță. În pofida prejudecăților legate de părul blond, aceasta rămâne cea mai atrăgătoare culoare de păr, mai ales dacă ai grijă să o întreții cum se cuvine și să îi aduci mereu acea picătură de viață de care e nevoie pentru a nu părea ternă. Părul blond luminează fața, deschide nuanța ochilor și te face, de cele mai multe ori, să arăți mai tânără! În plus, culorile în care alegi să te îmbraci îl pot pune și mai mult în valoare.

Cromatica garderobei tale este mai importantă decât crezi. Deși hainele ar trebui să fie o extensie a personalității noastre, aparent negrul este cea mai des întânlită culoare în garderobele femeilor. Cu toate astea, o rochie neagră nu va fi niciodată observată în mulțme, iar eu una, sincer m-am plictisit deja să o văd o mare de oameni în negru plimbându-se pe stradă în anotimpul rece. E un tablou sumbru care ar putea spune mult despre tipul de societate în care trăim.. sau cel puțin, despre stilul nostru și relația cu moda. Sigur, că nu trebuie să o refaci complet: nu există niciun motiv pentru care nu ai purta și tu nuanțe care arată superb pe brunete. Însă ar fi păcat să nu urmezi exemplul celebrităților de pe covorul roșu alegând să porți nuanțe, care îți complimentează sublim culoarea deschisă a părului. Blondele, de pildă, pot îmbrăca fără griji culori deschise, calde, care creează o armonie cromatică de invidiat!
Alegerea unei nuanțe poate scoate o ținută din monotonie, dându-i un aer de prospețime, sau o poate ruina complet. Cred că e timpul să lăsăm și alte culori să pătrundă în garderoba noastră, iar eu vă sugerez să începem cu galben. Este o culoare puternică, pe care dacă o porți nu ai cum să treci neobservată. Un outfit all yellow trebuie bine echilibrat cu bijuteriile. În general, țineți cont că "less is more". Nu exagerați! Pentru a evita astfel de greșeli în ceea ce privește culorile, este foarte important să asortați toate elementele pe care le purtați. O ținută corectă trebuie să păstrezi linia cromatică atât la nivelul articolelor de îmbrăcăminte, cât și la nivelul accesoriilor sau pantofilor. Atenție căci asortarea nu este sinonimă cu monocromia!
Kisses,
Valentina

You May Also Like

0 comentarii